Categoric nu!
Poate in acea zi as avea parte de mai multi prieteni, poate de unii pe care ii vad foarte rar, de activitati pe care nu le-am mai facut si nu voi avea ocazia sa le fac. Cartea... o citesc eu si pe aia cand am timp
Nu
pai cartea o pot citi si maine dar de o iesire in oras nu poti avea parte oricand
Nu. cartea o poti gasi mereu dar iesitul in oras nu prea. cine stie ce o sa pierzi
Poi si o iesire o pot avea maine sau altadata, si o carte la fel. Depinde: daca cartea mi s-ar parea interesanta, atunci as prefera sa-i descoper tainele. Daca as iesi cu niste persoane noi, sau la ocazi speciale, onomastici etc, as iesi in oras.
Daca ar fi si ziua unei prietene, si o carte buna, categoric as iesi in oras si cartea as punea pe dulap, sa-mi sar in ochii a doua zi.
As minti daca as spune da! deci raspunsul e nu! oricum dupa cum sunt eu nu le-as face pe niciuna! nu imi place sa ies in oras si carti citesc doar ce imi place mie(nu orice carte)
Nu cred că ar trebui să renunţ la carte sau la întâlnire. Le pot împărţi în aşa fel încât să le fac pe amândouă şi mi s-ar părea cel mai normal să fac aşa. Îmi aloc un anumit timp pentru a citi cartea şi un anumit timp pentru ieşirea în oraş.
Ar fi ceva haios... sa iti iei cartea dupa tine prin cluburi sa o citesti. Astfel imbini utilul cu placutul dar nu e recomandat
adorciocolata întreabă: