anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati sarutat vreodata o persoana care avea piercing in limba? cum vi s-a parut?laughing adica e tare senzatia? sau vi s-a parut scarbos?

Răspuns Câştigător
| salvatorul_21 a răspuns:

Sa sti k e tare, si ai o senzatie mult mai plk... e ca si cum ar face doi vorgini sex...la inceput e cu joaca, cum sa facem, nu stiu sa tot verificam, foiala prin pat, o noapte nebuna...asa e si cu piercing... e ceva implus...nu te deranjeaza... e ceva mai extravagant, te simti rebel...

27 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

@pupimik - daca te-ai sarutat cu 3 baieti care aveau piercing, ma gandesc cam la cat se duce numarul la cei fara piercing big grin

| Flav a răspuns:

Pai n-am zis nimic de numarul de prieteni; banuiesc ca n a existat vreun prieten cu care sa nu te saruti, so numarul cu care te-ai sarutat, care banuiesc ca e destul de mare, dar nu ma intereseaza chiar atat de tare, e viata tawinking

| dulshe a răspuns:

Depinde de persoana, pentru ca daca persoana e scarboasa:-&

pupimik
| pupimik a răspuns:

Depinde de fiecare persoana.Pana acum din 3 baieti cu pierce nicunu nu saruta calumea.Nu pot sa-mi explic daca e din cauza pierce-ului sau asa saruta ei.

pupimik
| pupimik a răspuns:

@Flav- unde bati cu comentariul asta? Ca nu prea stiu cum sa-l interpretez. Vrei sa iti dau numarul exact de prieteni pe care i-am avut ori numarul de persoane cu care m-am sarutat?

| Crisu_8081 a răspuns:

N-am incercat... dar vreau.Naughty naughtyhee hee

| funnymantm a răspuns:

Pei e fain, cat timp e doar o joaca, daca exista o relatie si devine serioasa eu as indica sa scape de pierc, nu consider ca e decent. parerea mea.

| Onutzu a răspuns:

laughing Tu crezi ca daca ai o bucata de metal sau plastic in limba saruti mai bine? laughing E un pircing si atat un accesoriu.

| Onutzu a răspuns:

@marga Stai linistita ca nu m-am atacat. laughingChiar ma distrat intrebarea ta.

| UnxsurPlusxDexEnergiexFereste`tex a răspuns:

laughingtrebuie sa mai astept cateva zile pana se vindeca.happydupa il incerclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti fata si ai tu un piercing in limba as vrea sa incerc sa vad cum elaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te inteapa un pic limba e fain, apoi te inteapa si altceva laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suuuuuuuuuuuper misto...ma jucam cu piercing-ul ei...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ionut-86, nu te ataca asa...am vrut doar sa citesc si eu niste pareri...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oare la sex oral cum e senzatia barbatului? cred ca naspabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da draga mea, eu am sarutat si mi s-a parut foate cool.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marga sa stii ca nu e mare diferenta.prietenul meu are si nu mi-a spus de la primul sarut, pe moment m`am speriat dar pe urma totul a fost ok...chiar vreau si eu un pirce.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am piercing in limba.si prietenul meu mi-a spus ca e o senzatzie ft placuta si senzuala. nha, gusturile nu se discutalove struck...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sh eu am un piece in limba si prietenului meu ii place foarte mult... zice ca e o senzatie placuta.neobisnuitahappy oricum e super tare.prima data ti se pare nasol, dar dupa...va pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super senzatiawinking. mai ales daca aveti amandoi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am sarutat un baiat cu piercing in limba si mi-a placut atat de mult incat dupa o saptamana mi-am pus si eulaughing):X
inca il mai am si nu l'as scoate pentru nimic in lume si e placut si sa saruti cu eltongue
ai ceva in plus cu care sa te joci si asta face sarutul mult mai diferit, extravagant, funnybig grinlaughing)
oricum e okbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sarutat si inca nu numai unultongue
Normal ca a fost super:X...Pe 2 i-am muscat de piercelaughingx_x
Oricum a fost coolbig grin
Dar nu inseamna ca, daca ai pierce in limba saruti mai bine.
O persoana care nu stie sa sarute degeaba are pierce in limbatongue
Si nu, nu e scarbos delocwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Băăă. pna mea e total adica mna e chiar klumealove struck eu am sh imi plk

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super adica am si eu sh iubitu eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super senzatia, nu te incomodeaza deloc...am avut o experienta de genul asta si chiar mi-a placut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

eee super pentru ca am avut un iubit care avea si mi-a placut si aproape de 3 saptamana fac si eu o persoana fericita cu piercul meu din limbutzabatting eyelashes cine vrea gauri in limba si e din galati sa ma contacteze pe id myha3ladivina va astept

| flori331 a răspuns:

Dece ar fi naspa la sex oral?