Sa sti k e tare, si ai o senzatie mult mai plk... e ca si cum ar face doi vorgini sex...la inceput e cu joaca, cum sa facem, nu stiu sa tot verificam, foiala prin pat, o noapte nebuna...asa e si cu piercing... e ceva implus...nu te deranjeaza... e ceva mai extravagant, te simti rebel...
@pupimik - daca te-ai sarutat cu 3 baieti care aveau piercing, ma gandesc cam la cat se duce numarul la cei fara piercing
Pai n-am zis nimic de numarul de prieteni; banuiesc ca n a existat vreun prieten cu care sa nu te saruti, so numarul cu care te-ai sarutat, care banuiesc ca e destul de mare, dar nu ma intereseaza chiar atat de tare, e viata ta
Depinde de fiecare persoana.Pana acum din 3 baieti cu pierce nicunu nu saruta calumea.Nu pot sa-mi explic daca e din cauza pierce-ului sau asa saruta ei.
@Flav- unde bati cu comentariul asta? Ca nu prea stiu cum sa-l interpretez. Vrei sa iti dau numarul exact de prieteni pe care i-am avut ori numarul de persoane cu care m-am sarutat?
Pei e fain, cat timp e doar o joaca, daca exista o relatie si devine serioasa eu as indica sa scape de pierc, nu consider ca e decent. parerea mea.
Tu crezi ca daca ai o bucata de metal sau plastic in limba saruti mai bine? E un pircing si atat un accesoriu.
trebuie sa mai astept cateva zile pana se vindeca.dupa il incerc
Eu am sarutat un baiat cu piercing in limba si mi-a placut atat de mult incat dupa o saptamana mi-am pus si eu):X
inca il mai am si nu l'as scoate pentru nimic in lume si e placut si sa saruti cu el
ai ceva in plus cu care sa te joci si asta face sarutul mult mai diferit, extravagant, funny)
oricum e ok