A 2 oara cand ai dreptate.
Dar daca fata e desteapta si cu "capul pe umeri" va ramane in continuare cuminte .
Adevarat...
Insa in ultima vreme unele fete pot fi prostite foarte usor...:/
Exact! Vezi, cineva care intelege, desi si golan e destul de putin spus. Stii baietii aia rai din filme? Asa sunt si in realitate, cel putin unde locuiesc eu, si nu vorbesc de fake-uri. Dar ma simt dintr-o data mandra ca l-am schimbat, multumesc :*
Totusi,cum a zis si Killy, ai grija, nu-i spune totul fiindca poate fi si impotriva ta.
Si iti mai spun ceva ce te-ar putea supara :
O data si o data o sa va despartiti, asa-i dragostea adolescentinta, nu garanta pentru el.
P.S : E baiatul din poza ta de profil?
Stiu, stiu, insa o sa dureze totusi ceva timp relatia. Doar eu stiu cate a facut pentru mine intr-un timp atat de scurt.
Si da, el e. Numele lui e Amias(i se spune si Kris, dar nu intreba de ce, nici eu nu stiu)
Ma, arata bine Nimic de zis. La fel si tu.
Va sta bine. Nu prea are fata de golan.
Si ce lucruri rele face? Fumeaza, se drogheaza, fura?
Totul. Toata societate asta de ****. E indeajuns doar sa-mi povesteasca colega mea fara un ochi ce a patit toata viata ei si ce pateste in continuare. E indeajuns sa-mi spuna cea mai buna prietena a mea, care a fost abandonata, ce pateste cu bunica ei zi de zi, care nu o iubeste deloc. E indeajuns sa ma uit in trecutul meu si sa ma uit doar la colegii/"prietenii"/societatea in general cum isi bateau joc de faptul ca eram o persoana slaba. E indeajuns sa ma uit la toate astea ca sa urasc societatea.
Asa-i ca nu are fata de golan?! Si eu cand l-am vazut prima data eram ceva gen "ce dragut e baiatul" si cand colo el cu motorul la scoala, pentru ca de ce nu? Si se batea cu nu stiu ce baiat pentru ca de ce nu? Si ii spune profesoarei de spaniola "c*rva" in fata pentru ca de ce nu?
Face cam multe, dar nu fura iar de fumat langa mine nu fumeaza(nu suport fumul de tigara, pur si simplu, si de cand i-am spus nu mai fumeaza langa mine). In rest stiu ca in trecut s-a drogat, fumeaza, se bate, face chiar prea multe, asa ca mai bine lasa-o asa
Daca as putea as face-o, dar nu pot.
Deci as schimba in primul rand comportamentul oamenilor. Toți sa fie mai buni. Aș schimba alte 100 de chestii dar... Mi-e lene sa scriuuu
Orice baiat se bate la scoala, cu fumatul...Multi incearca
Restul... Niste lucruri prea rele.
Nu te amagi singura, nu garanta pentru altul si nu te baza pe altul niciodata.
Refuza orice fel de lucru pe care acum il crezi rau.
A, si inca ceva, nu te umili si nu cauta atentie.
De curiozitate, cati ani aveti fiecare?
Si crezi ca vei reusi sa schimbi ceva cu planul tau minunat?
Nu poti merge pe ideea asta.
Daca ai fi tu in situatia lor si ai fi nevoit sa fugi ca sa-ti salvezi...Nu stiu...Cainele (sau oricine altcineva apropiat) ar insemna ca nu ti-ai merita viata? Din contra.
Is niste simple intrebari.
Vezi ceva complicat in ele, fetita unicorn?))
Gata stiu cum ii cheama pe copii vasilicai:Ionelusi, Ghita jr, si Vaslica jr:333