Da, si nu doar o data, dar in sensul ca nu mai puteam de nervi si simteam ca explodez daca nu iau o gura de aer,, adevarul e ca ma enervez si repede din orice porcarie.
Poate ca da, poate ca nu.
Acum o perioada ma gandeam ca fie sunt nebun, fie o sa ajung nebun, insa acele ganduri erau mai mult ca o alinare, o scuza pentru haosul care se afla in mintea mea in acele momente, sau pur si simplu, aveam nevoie sa ma consider diferit fata de ceilalti.
Aseara cand a ratat Monaco penalty, dupa ce am avut noroc si a dat gol Juventus in minutul 93. Atat noroc si ghinion n-am mai avut niciodata.
Știi să faci supă de ceapă?
Spune-mi și mie cum se face.
Da.
Nu mai vedeam sensul in nimic, neputinta, nervi si multa ura fata de oameni ( animale sau copaci nu am urat ).
Da, mama mea de exemplu, care e o persoana foarte puternica, a trecut prin foarte multe cu capul sus, dar lucrurile se aduna si rabufnesti la un moment dat. Vrei sa-ti dau 100 de nume de caractere puternice, personalitati remarcante, care au fost deprimate sau au innebunit?
Personalități:
B.P Hașdeu
Robbie Williams
Agatha Christie
Edgar Allan Poe
Virginia Wolf
Ernest Hemingway
Eugen Ionesco
Keanu Reeves
Kurt Cobain
Atât mi-a venit în cap acum, dar sunt mai multe personalități care au avut momente din astea.
Vincent Van Gogh
Michelangelo Buonarotti
Hrușciov după ce a fost eliminat de la conducerea URSS
Martin Scorsese, după ce a scos Taxi Driver, a fost la un pas să se sinucidă.
Arronofsky după ce i-au murit ambii părinti de cancer.
Lars Von Trier a avut o depresie puternică.
Federico Fellini în perioada în care a făcut Otto e Mezzo
Lev Tolstoi
John Reed
Costică Ștefănescu (căpitanul Craiovei Maxima)
Eminem (piesa Rock Bottom a scris-o în pragul sinuciderii)
Vivian Leigh
Și continui până mâine.
Tu ai vazut ce echipa si-a facut Interul? v-ati betonat rau.
Și Arsenal, se vede mâna noului antrenor, bine c-a plecat moșu'.
Chiar nu eram ironic, chiar apreciez noile achizitii facute de Inter.
Sincer? fata de mos' Arsenal chiar joaca ceva chiar daca a pierdut, au ratat Ozil, Auba si armeanul 3 ocazii cu poarta-n fata, ce ma enerveaza pe mine e ca il pune titular pe Xhaka si il tine pe banca pe Torreira, la fel si in cazul Cech-Leno, echipa chiar a avut o idee de joc astazi cu Chelsea, ne-am batut singuri/
Pai nu stiu......am asa perioade cand ma ingrijore, is trist, n-am chef de nimic si perioade cand ma ia asa o ''nebuneala'' un fel de manie, nu mai ma intereseaa deloc ce se intampla, imi vine o stare de durere-n poola.