Da,simt ca nu ma intelege nimeni si nu pentru ca sunt greu de inteles ci pentru ca lumea nu vrea sa faca asta.Sa sti ca nu ai o problema tu daca nu esti inteles, ci oameni ca nu vor sa te asculte.
Si eu sunt genul de persoana ce detaliaza o discutie, careia ii place sa isi expuna ideile etc dar din cauza ca nimeni nu vroia sa ma asculte, ca mereu toti sunt pe graba m-am inchis si am incetat sa mai comunic, dar nu oricum ci pana la anxietate. Oameni vor sa auda si sa inteleaga ce vor ei si iau in considerare doar ce ii ajuta pe ei, sau ce le face lor bine.Niciodata nu o sa se gandeasca cineva pe deplin la binele tau si apoi la el asta sa stii sigur.
De faza cu iubirea poate ai ales persoanele gresit, poate nu ai stiut sa te ghidezi, sau nu ai experienta incat sa cunosti oameni si sa le intelegi sentimentele dar nu e tarziu. Poti sa mai ai impresia asta si din pricina faptului ca ai oferit mult in relatia aceia de iubire/prietenie etc si persoanele respective s-au obisnuit ca tu sa fi acolo, ca tu sa faci orice pentru binele lor si fara sa vrea nu ti-au mai dat tie si dorintelor tale importanta.
Fi mai egoist si lupta pentru tine, nu te inchide in tine, iar daca e nevoie sa lupti pentru a-ti impune punctul de vedere nu ezita.
„ Ati simtit vreodata ca nimeni nu va intelege? "
Ca sa fiu inteles, la randul meu am fost nevoit sa inteleg alte persoane.
„Ca ajungeti sa iubiti doar persoane care va fac sa suferiti?"
Iubirea este un sentiment frumos, pur, despre iubire putem discuta foarte frumos, despre persoane nu prea. Intai iubim ceea ce vedem, dupa un timp ceea ce cunoastem.
„Cum ati trecut peste...la mine timpul nu a ajutat."
Viata m-a invatat sa tin aproape persoanele pe care le respect si iubesc. Aici am invatat sa fiu extrem de selectiv cu persoanele din jurul meu, i-am lasat pe ei sa ma iubeasca si sa ma aprecieze, dupa un timp la fel si eu, din cate persoane erau la inceput, au mai ramas putini, astia putini dar buni.
„De ce doar persoanele la care tin nu ma iubesc?"
Ai ales persoanele gresite, nu merita aprecierea si iubirea ta.