anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati simtit vreodata ca nimic nu va mai face fericiti? Ati vrut vreodata sa renuntati la tot sa se termine totul?

15 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu, dracu

| Mosotti a răspuns:

Da exact simptomele astea le aveam, pentru ca aveam depresie, doar depresia face asta! Mare atentie, daca ai trebuie sa iei masuri daca nu trece in 2-3 saptamani starea astea, adica sa consulti un medic.

| Freya1 a răspuns:

Sunt o persoana anxioasa si chiar depresiva.Deci am avut si eu la viata mea gânduri de genul asta.

| SilentRain a răspuns:

Da

| J0B0MAT a răspuns:

Da

| Vântulalb a răspuns:

Nu!
Viata nu e numai fericire. Si mai depinde si cum ti-o aranjezi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am simtit ca am nevoie de ceva in plus ca sa fiu fericit
Nu am vrut sa renunt, mi-am rezolvat problema completand lipsul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flying home, flying home
To the land that you once have known
To the peace that once was true for a little girl like you
https://pastebin.com/KDDSM7P7

| Jany123Jane a răspuns:

De fiecare data cand ai impresia ca esti cel mai distrus om de pe fata pamantului, gandeste-te prin ce traume trec unii. Boli incurabile, saracie, foamete...arunca-ti un ochi pe net. Iti garantez ca nu o sa mai vrei sa renunti la tot si sa se termine. Iti pot arata eu cateva lucruri care te pot ajuta ....pare egoism, nu trebuie sa ne bucuram ca noi nu suntem cei care trec prin adevarate etape grele, dar ajuta, macar asa vedem din ce lucruri derizorii de plangem.

| Mosotti a răspuns (pentru Jany123Jane):

Nu conteaza prin ce trec altii, conteaza prin ce trece acel om si cum percep el problemele si starea lui, poate unul are un necaz mai mare si sufera mai putin, iar altul un necez mai mic si sufera mai mult, depinde de psihism aici, nu suporta comparatie.

Are o depresie daca nu e trecatoares starea aia, adica daca tine mai mult de 2-3-4 saptamani.
Si oricum un om sanatos nu ajunge niciodata sa simta asa ca sa-si puna problema ce probleme au altii pentru ca el sa fie bine, e bine de la sine.

| Jany123Jane a răspuns (pentru Mosotti):

Eu zic ca sunt multe lucruri inutile pe care le vedem extraordinar de grave si ne fac rau...si uite asa ne facem rau singuri. Merita oare sa faci depresie ca te-a parasit iubitul/iubita, nu ai prieteni, nu ai nu stiu ce masina? Altii au tot felul de boli grave, ei isi pierd viata. La asta ma refeream. Sa nu lasi nimic sa te afecteze, poate doat atunci cand e prea grav si nu te poti controla. Restu' sunt detalii.

| Mosotti a răspuns (pentru Jany123Jane):

Daca tu ai impresia ca depresia o faci ca vrei sau nu o faci ca nu vrei, e nasol.
Aia o faci fara sa vrei daca esti psihic mai sensibil.
Nu conteaza ce fac si ce probleme au altii, conteaza doar problemele aceluia in cauza, ca ala traiestei situatia in felul lui, nu altii cu psihicul lor.