Daca sti cine este acea persoana, de ce mai intrebi? Este minunat cum ai scris... ce poate fi mai frumos decat puiutul tau cel drag care sa-ti dea puterea de a lupta si cu muntii pentru fericirea si linistea voastra! Apoi, mare nedejde sa pui in credinta in Dumnezeu...nu ne da mai mult decat putem duce!
Nu exista o persoana anume; de sprijin moral cand am dificultati am parte in special de la mama si de la iubitul meu. Insa in situatii foarte grele, asa cum descrii tu, ceea ce ma ajuta sa merg mai departe e credinta ca totul este ciclic, ca fiecare experienta, oricat de neplacuta, ma poate invata ceva, ca fiecare pas pe care il fac ma ajuta sa evoluez spiritual. Si atunci, cand am o privire de ansamblu, lucrurile nu par atat de negre.
Da. Trebuie sa recunosc ca m-am emotinat, in cazul meu nu poate fi vorba de vreo persoana, alcoolul ma ajuta sa trec peste toate etapele nefavorabile din viata.
In ultima perioada tot am avut zeci de probleme care sincer, incetul cu incetul ma aduc intr-o stare in care pur si simplu simt ca cedez, ca nu imi mai trebuie nimic si ca ma opresc acolo. Si culmea, nu e nimeni apropiat care sa ma ajute sa trec peste asta...familia...nu e nimeni care sa ma sustina cand am nevoie.prieteni nu mai am... iubitul meu...si de el m-am despartit, si recunosc ca atunci cand eram cu el treceam mult mai usor peste probleme... dar acum doar eu sunt aia care trebuie sa imi mai dau cate un ghiont din cand in cand sa imi spun ca TREBUIE sa merg mai departe, sa ma adun si sa o iau iar incet incet mai incolo, pentru ca am realizat ca nimeni nu se sinchiseste sa te scoata din necazul tau, sa iti dea o mana de ajutor. Uneori ma mai gandesc ca poate in curand o sa dau peste o persoana care sa ma iubeasca si sa ma aprecieze, asa cum sunt eu, cu bune, cu rele si poate astfel sa imi infiintez o familie si sa am un copil pe care mi-l doresc din tot sufletul.si ma gandesc, totusi am pentru ce trai.chiar daca imi ia destul de mult sa ma mobilizez si sa merg mai departe...
Da, am simtit asta de nenumarate ori...si persoana aceea, care m-a facut sa trec peste tot doar gandindu-ma la ea, este cel pe care-l iubesc..chiar daca el nu ma iubeste, eu tin prea mult la el si stiu ca nu il voi putea uita usor
Mama...totusi pentru varsta mea am trecut prin multe pe care nu le stiu doar eu...asa ca mama nu putea cum sa ma ajute din pacate...am trecut peste ele si chiar sunt o persoana puternica...nu multe persoane reuseau sa depaseasca acele momente...si probabil parcurgeau la alte chestii... take care>
@Adriana, esti bine? Stiu, ti-e dor de ea, dar stii ca mai sunt cateva saptamani si o vei vedea, nu?
Si ca sa-ti raspund la intrebare, eu nu am nici o persoana care sa-mi dea starea de bine despre care vorbesti, doar gandindu-ma la ea. Dar stii ca sunt persoane care imi ridica moralul comunicand cu mine? Chiar tu esti una din acele persoane...hai,nu mai fi trista, bine?
Nu este o persoana anume. E ceva in interiorul meu care nu ma lasa.Am fost accidentat pe la munca si stateam intins si ma uitam in sus calm ca niciodata si primul gind a fost;-Ma duc dar fie si asa...Si mi-am simtit corpul ca se ridica si se agata de o bara fara sa pot respira decit citiva mm3 de aer si m-am trezit mergind incovoiat cind toate regulile spun ca trebuia sa primesc primul ajutor culcat si cu respiratie bushon a bushon din partea asistentei daca intelegi...
Fiecare avem in viata astfel de momente. Depinde de fiecare cum reuseste sa le treaca...In primul rand am incercat sa imi gasesc puterea si curajul in mine. Apoi, am cautat mereu ajutor la cei pe care ii iubesc: familia mea, iubitul meu. Influenta? Poi daca ma gandesc la ei pur si simplu incep sa zambesc, totul imi pare mai usor.De obicei, un telefon rezolva multe. El e antidotul meu. Sa-ti traiasca fetita! Iti doresc numai bine!
Monica