| szivarvany a întrebat:

Ati simtit vreodata ca nu va gasiti locul in lumea asta sau ca sunteti destinati sa fiti singuri adica ca orice relatie a voastra esueaza sau orice incercare in cautarea fericirii? Nu stiu, sentimentul acela ca toata lumea isi gaseste perechea si tu pur si simplu esti singur chiar daca ai o faimilie iubitoare niste prieteni care iti sunt alaturi si totusi te simti atat de singur.

Răspuns Câştigător
| Purec a răspuns:

Multi se simt așa..chiar daca nu multi au curajul sa o si spună. Sunt unii care se simt așa chiar daca au relații stabile. Nu ești diferita tu, trebuie doar sa treci peste sentimentul ala... Singurătatea e nasoala rau...dar nici pe departe la fel de nasoala ca prezenta unei persoane nepotrivite in viață ta. E simplu, gândește-te ca toți băieții sunt idioți, si așteaptă pana îți arata unul contrariul happy

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Da,,este ciudat! Sa nu uitam, in acesta lume, suntem singuri!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Asemenea lucruri ar dovedi o sanatate mentala labila si m-as duce la medicul psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de ce isi doreste fiecare in viata. Fericirea nu se rezuma numai la gasirea de perechi. Cel putin pentru mine a fost mereu ceva irelevant. Depinde ce alegi tu sa crezi de asemenea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca intrebarea asta ti-o pui mai ales acum de sarbatori cand e si o perioada de meditatie extinsa la viata personala. Iti vei reveni tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, asta se intampla doar daca iti doresti cu disperare o relatie.Ma simt singura, dar nu din cauza ca nu mi-am gasit perechea. Iubirea vine in cele mai neasteptate momente si e mai bine s-o astepti nepregatit, s-o lasi sa-ti faca o surpriza.

Răspuns utilizator avertizat
| ThePayback a răspuns:

Cateodata, dar nu ma simt singur numai in privinta relatiilor.