| AndaWest a întrebat:

Ati simtit vreodata nevoia sa ajutati pe cineva? sa il faceti sa se simta bine si pentru o clipa sa-i faceti viata mai buna? as vrea sa aud parerile voastre...

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

De mai multe ori; din pacate nu totdeauna a stat in putinta mea, mai ales atunci cand era vorba despre oameni bolnavi fara leac; dar am facut odata uz de toata puterea mea de convingere spre a face sa nu fie despartiti de catre autoritati trei fratiori ramasi fara parinti.Am reusit nu numai sa le imbunatatesc clipa, cu un ajutor material, ci sa le imbunatatesc viata reusind sa le gasesc o familie dispusa sa-i adopte pe tustrei.Dar nu e meritul meubig grinumnezeu a vrut ca eu sa- i cunosc si pe unii si pe altii.Sa auzim si de mai mult bine!

4 răspunsuri:
| CatMeadow a răspuns:

Pai de aia suntem pe siteul asta lollaughing

| fluturas a răspuns:

Da, normal big grin
de multe ori am simtit sa ajut pe cineva, si de multe ori imi parea rau ca nu pot sa fiu mai aproape de anumite persoane sa le fiu mai mult alaturi sad

| AndaWest explică:

Nu ma refer pe TPU, nu intelegeti gresit.in viata de zi cu zi, asta daca nu stati non-stop pe net

| Malphas a răspuns:

Păi Anduţa, puppy dog eyes nu sunt eu cea mai caritabilă persoană, şi de obicei mă doare fix în paişpe de problemele altora, dar sunt momente când văd persoane triste şi mă simt aiurea. Nu ştiu cum să-ţi explic. Mai ales când e vorba de persoane apropiate. Nu prea am idee cum să-i ajut în momentele acelea, dar câteodată e de ajuns un zâmbet.