| KassyKassy a întrebat:

Ați spălat vreodată topperul de se pune peste saltea? Al meu nu are husa detașabilă. Ma gândeam sa îl spăl în cada, dar nu știu dacă ar pastra umezeală și dacă s-ar mucegăi.

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

De ce nu ai luat saltea cu pillow top direct, pe aiai nu o mai atasai, no mai scoteai, deci nu o mai spalai deloc laughing
Deci al tau este burete sau spuma, cusut in husa, fara fermoar. Poti spala si lasi afara cateva zile sa se usuce.Dar nu stiu daca e o idee buna sa speli in cada, mai bine speli afara direct, cu furtunu cu apa, speli betonul binel, pui chestia aia pe beton, bagi ce bagi si cu furtunu clatesti, apoi pusa pe o sirma sa se scurga si usuce.

Daca il lasi in casa sigur cine stie cand so usca, daca se usuca greu atunci prinde mucegai, afara il bate vintu, soarele, se usuca mai rapid.

| anonim3247 a răspuns:

Topperul este un burete în husă.
Dacă îl bagi în apă și nu îl ți la soare puternic e posibil ca buretele să nu se usuce multe zile și să prindă miros de mucegai.
Mai bine desfaci husa la partea care vine la picioare - scoți buretele - speli husa - se usucă husa și bagi buretele - coși husa unde ai desfăcut.

| Solann a răspuns:

Nu l-am spalat niciodata. Dar de la inceput am folosit un cearsaf plic pe post de husa suplimentara. Plus ca peste astea folosesc cearsafuri normale.
Daca e nevoie sa-l speli cu tot cu burete (accidente urinare si nu numai de pe la copii) vezi ce spune mai sus. Stors bine la masina si uscat in balcon la curent de aer si soare.