Nu am avut ocazia asta sa sufar din dragoste. il iubeai mult si te-a lasat? pai incearca sa nu te mai gandesti la el. arunca toate lucrurile care iti aduce aminte de el. du-te cu prietenii nu sta in casa sa te gandesti la el/ea ma rog. distreaza-te si uita te iei cu vorba cu mai o barfa mai una mai shopping sau altceva ce iti place sa faci si ai sa vezi ca nu mai iti sta gandul la el. si vei depasi momentul. incearca si ai sa vezi. mult noroc in relatia viitoare si nu uita sunt baieti o mie nu numai unu.
Da.Vara trecuta Am trecut numai cu ajutorul prietenilor mei care au fost langa mine si care m-au ajutat sa depasesc acest moment.Am iesit la plimbare cu ei si am incercat sa uit de acel baiat
Cand esti in depresie este bine sa ai pe cineva care sa te inteleaga si sa vezi mereu partea buna a lucrurilor
Apeleaza la prieteni si cei apropiati si bazeaza-te pe zicala "cui pe cui se scoate". Nu moare nimeni din iubire, mergi mai departe caci iepurele sare de unde nici nu te astepti.Capul sus si ai incredere in tine ca poate sa iti fie mai bine. Orice relatie e frumoasa in felul ei iar la sfarsit nu raman decat amintirile frumoase.Pastreaza-le pe acelea, uita restul si continua-ti drumul! Ai grija de tine. te-am pupat
Dap, la m depasit cum am crezut eu ca e cel mai bine pentru mine fara sa sufar prea tare, si am ignorat situatia daca si tu poti face acelasi lucru iti garantez ca se revolva totul, succes.****
Da am suferit o singura data..dar am trecut foarte repede."Balta are in totdeauna o multime de pesti"(balta nu se termina de pesti. Treb sa fii tare.cel/cea care te face sa suferi nu a tinut niciodata macar putin la tine