Da, am suferit dupa un baiat, si iti zic sincer ca nu merita deloc
Stii ce a fost mai frumos? Ca dupa ce eu l`am placut juma` de an, l`am uitat, si dupa 2 saptamani se ruga de mine sa ma pun cu el...Nu lasa niciun baiat sa te faca sa suferi, si daca o faci, vei vedea ca roata se intoarce si el va fi acela care va regreta ca nu te-a apreciat atunci cand trebuia.
Poy...eu cred ca nu prea merita... dar depinde acum si cat ai stat cu el si...de ce te-a parasit? sau u l-ai parasit pe el?asta... e parerea mea...si oricum se gasesc destui baieti in lumea asta...sa nu te mai gandesti la el k o sa-l uiti...
Ohoooo...depinde. daca a fost o relatie foarte lunga .merita... daca nu.chiar deloc.am ideea mea, asta e rostul baietilor sa ne faca sa suferim.nu uita ca si noi ii facem... e teorema intoarcerii rotii daca pot sa zic asa... te-a facut sa suferi. o sa sufere si el.esti tanara sunt o gramada de baieti, iesi cu prietenii distreaza toate trec cum altii reusesc sa treaca peste un divort tu de ce n-ai putea sa treci peste o suferinta?
Am suferit enorm, cateodata simtzeam ca nu mai pot rezista, in momentele acelea as fi dorit sa mi se intample orice, numai sa nu mai sufar.inca sufar dar parca mam obisnuit, sau nu mai bag toate lucrurile in seama, acum, nu sh sati zic inca daca merita sau nu, inca astept sa vad ca iasa din asta...sa suferi 5 ani din cauza cuiva, si in cel mai dureros mod nu prea cred ca merita.numai noi, fetele totdeauna speram ca va fi mai bine, dar ce se intampla cand dupa o perioada de timp te trezesti ca degeaba ai suferit atata timp, cand l-ai pierdut definitiv, orice ai fi facut, pentru ca din oarece motiv nu ai fost niciodata suficient de buna incat sa te iubeasca. te vei trezi ca, pe langa el, ai mai pierdut cava, ceva mult mai pretios... timpul, ceea ce nimeni nu til mai poate da inapoi.atunci te intreb...merita sa suferi pentru cineva, doar pentru ca il iubesti? oare te va rasplati pentru ca ai suferit pentru el?
Am suferit chiar si acum am reusit sa il uit.Sa stii ca nu merita tu sa suferi si el sa zica apoi ca nici nu i-a pasat de mine.Depinde in ce situatie esti tu dar sa stii ca cel ce te iubeste cu adevarat nu te va face sa suferi si sa plangi.
Hmm... daam suferit mult... dar crede*ma...au fost prea multe lacrimi si nu se merita... mi*am dat seama gandindu*ma la o greseala mica de a lui cat m*am distrus eu ... :-
Nu merita daca vede ca suferi dupa el o sa faca ce vrea din tine ca stie ca orice ar face tu o sa'l ierti deci mai bine sa fi putin indiferenta, nu te lasa calcata in picioare de el, sa vezi cum se schimba lucrurile, .si eu am trecut prin asa ceva si stiu, oricum cine te iubeste cu adevarat nu te face niciodata sa suferi!:*
Da.de fapt inca nu mi-a prea trecut
.ideea e ca tipul chiar merita.si ar fi fost ok daca nu am fi fost asa departe unul de celalalt. DAR VIATA MERGE MAI DEPARTE!:*:*: corect?
yynnaa întreabă: