Daa! nu credeam ca nu o sa ma mai inteleg asa bine cu prietena mea cea mai buna daca am intrat in acelasi liceu, nu credeam sa imi fie dor de un prieten foarte enervant cu care m-am certat si pe vremea cand ne intelegeam eu ziceam ca imi este idniferent, nu credeam sa pot sa iert anumite chestiute dar timpul le rezolva pe toate, nu credeam sa imi place MJ inainte sa incep sa ascult muzica lui, nu credeam ca o sa scriu vreodata despre lucrurile pe care nu credeam ca se vor intampla )
funda?
Da. Nu am crezut vreodata ca voi avea o relatie pe ascuns din cauza ca mama mea nu este de acord cu el. Cateodata am impresia ca nu mi se poate intampla mie acest lucru.
Da.cred ca oricine a trecut macar o data prin asta.eu am trecut d mai multe ori.
uite d ex eu ziceam ca niciodata nu voi putea rezista sa merg la scoala si sa lucrez in paralel, asa cum a facut si mama mea cand era mai tanara. dar uite ca totusi am reusit si pot si imi si place.asta e doar un exemplu.
Cand eram eu mica si frumoasa(acum sunt invers) si ziceam ca pe mine nu ma va cuceri nimeni, niciodata.Il asteptam pe Fat-Frumos.Cu intarziere, a venit.As zice ca povestea are happy-ending dar nu imi sta in stil sa fie in jurul meu armonie asa caNicodata sa nu spui niciodata si sa te crezi superior