| lifeistough a întrebat:

Ati vazut aseara faza cu Connect-r la Romanian Music Awards cand si-a dat jos geaca si pe tricoul lui scria SUNT TIGAN. Eu sincer il admir pentru treaba asta ca a recunoscut ca e rrom si is curios cand o sa-l vad si pe Alex Velea recunoscand asta! Ce parere aveti de sinceritatea lui si curajul de care a dat dovada cand in Romania sunt atatia oameni care discrimineaza tiganii!

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Connect -r a fost din totdeauna un tip ok, o notă în plus e faptul că a folosit denumirea corectă a acestei etnii.
Connect-r este unul dintre puţinii ţigani care fac cinste României.
Apropo, tu asculţi manele? Sau ai fost vreodată uşurat de portofel?

| Hmmmm a răspuns:

El nu a negat niciodata ca este cine este.cand a fost intrebat daca este rrm.mereu a recunoscut ca este fara sa ii fie rusine cu asta.
il admir pentru asta.adevarul e ca e f greu sa recunosti asa ceva intr-o societate care are parterea p care o are despre rromi.
eu una nu am nimic cu tiganii.sunt unii care sunt asa cum sunt, dar sunt si unii romani, maghiari, nemti, care sunt la fel sau mai rai decat acei rromi.fiecare padure are uscaturile lui.mereu a fost asa si mereu va fi asa.

| Pho3nix a răspuns:

Connectr-r a fost intotdeauna un om la locul lui. Tot respectul!
Vorba lui : ''In fata lui Dumnezeu suntem toti egali''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a placut atitudinea lui Conect-R de a recunoaste ca e rrom. De unde stii ca Alex e rrom?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am ramas surprins de reactia publicului care urla de bucurie. Trebuia huiduit si dat imediat jos de pe scena, nu l-a intrebat nimeni daca e rrom sau roman, oamenii care il asculta nu tin cont de etnia lui. Situatia lui connect-r e aceeasi cu a lui cheloo, numai ca in cazut lui CNA-ul nu a sarit sa comenteze poate ca si alti romani s-au simtit discriminati de mesajul "sunt rrom" afisat de tricou. Nu cred ca au fost discriminati tiganii care locuiesc la noi in tara, din cate am vazut o duc foarte bine iar noi romanii am ajuns sa ne temem si sa ne ferim de ei pe strada. Imi pare rau ca Romania e in majoritate populata si condusa de cretini iar ca roman imi este rusine de gestul lui connect-r.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am nici o treaba cu romi si chiar ma inteleg foarte bine cu uni dintre ei.Si Connect-r ii super tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o rugaminte.stie undeva unde as putea sa gasesc geaca ca a lui connecter-r in ultimu videoclip Connecte-r - American Dream [alba de la puma. e super misto:X:X]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urasc tiganii