Si cam ce ai vrea sa intrebe expertii?
Cum sa saruti?
Care este treaba cu fundele?
s. a. m. d.
Din cate am observat expertii au peste 20 de ani(majoritatea), deci au mai multa experienta fata de altii si nu pun intrebari la care deja stiu raspunsul.
Lulu, dupa cate inteleg TPU nu este un form de concurs: care mi-s mai bun, ci un site de intrajutorare reciproca - chiar nu conteaza cine e expert sau nu, daca e expert sau nu sau mai stiu eu ce orgolii personale. Nu te mai framanta pe asa ceva, e pierdere de vreme.
Expertii nu sunt alesi pentru cat funde au dat, ci pentru cat de multe raspunsuri inteligente au, poate pentru tine nu fac nimic, dar pe foarte multi utilizatori iy ajuta, si ce intrebari sa puna? sunt persoane suficient de mature incat sa stie ce film sa vada, de ce nu le vine stopul, ce e prezervativul si multe altele(intrebari frecvente pe TPU)
Intrebam, cand avem ce.
Fiecare dintre noi (Expert TPU sau nu) pune o intrebare atunci, cand are o nelamurire, cand are nevoie de ajutor, de un sfat, cand vrea sa auda si alte pareri.
"De aici eu am dedus faptul ca ei(expertii) vor sa primeasca funde, nu sa dea pentru ca nu pun intrebari".
Vrei sa spui, ca totul se rezuma la niste "funde"? Ma faci sa rad. Daca gandesti asa, poate, ca locul tau nu este aici. TPU este un site, unde se ofera un ajutor, unde gasim raspunsuri la intrebarile noastre (tu cat ai ajutat? din cate vad, ai 2 raspunsuri. si iti permiti sa-i critici pe altii?!), nu e un concurs "cine are mai multe funde"! Maturizeaza-te!
P. S. Citeste politica site-ului! Poate, vei intelege ce inseamna TPU cu adevarat. Succes!
Nu fac nimic decat sa dea raspunsuri celor care au nevoie de ele; mai mult decat au unii nevoie de fundite!