| Thecurious a întrebat:

Ati vazut/cunoscut copii, care sa umble pe tablete/telefoane inteligente/laptopuri, inca de la varste foarte mici?
Daca da, vi se pare ingrijorator?

36 răspunsuri:
| Superior a răspuns (pentru Thecurious):

Eu pe la 5-6 ani ma intrebam cat timp vom trai. Desi nu eram clasa 1, scriam scrisori spre Dumnezeu ca sa-mi dea mie si familiei viata vesnica happy

| Sn4k3 a răspuns:

De ce ar fi? Nu inseamna ca nu ies pe afara, nu comunica sau altceva. Chiar o sa-i ajute pe viitor atat timp cat nu o dau in extreme.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Thecurious):

Nu, iar asta pentru că nu are ce măsura. Fizicianul tău este tele fizician, face fizică pe ecran.

| LupusDei1993 a răspuns:

Mi se pare ingrijorator daca petrec timpul pe ele cu orele, dar maxim 5-10 minute pentru un desen animat sa vada e ok.

| Thecurious explică (pentru sadrian46):

Incearca sa atraga tinerii catre stiinta.

| X3RO a răspuns:

Din pacate si scolile au inceput sa accepte ideea asta de a scrie pe calculatoare. Mai ales cele din strainatate. Nu mi se pare normal. Poti folosi un telefon, dar maxim o ora pe zi. Si faptul ca unii cumpara telefoane de 30-40 de milioane copiilor de 13 ani......patetic. Societatea e foarte toxica. Ar trebui sa existe cursuri in scoli sa ii invete pe copii ca se poate si fara tehnologie.