| IoanaAdelina16 a întrebat:

Ati vazut documentarul "The Secret "? Mie mi s-a parut foarte interesant si chiar m-am gandit sa pun in aplicatie..se sune ca iti schimba viata..eu i-am zis mamei mele de asta si mi-a zis ca e o mare porcarie. Voi ce ziceti? Credeti? http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Răspuns Câştigător
| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draguta.
Documentarul este ok si chiar te ajuta, daca iei doar ce este bun din el : sa ai 24/24 o gandire pozitiva, sa te concentrezi pe scopurile tale bune ( pe fiecare pe rand) si sa nu doresti nimanui rau.
Insa sa nu te astepti sa-ti cada nici o fericire in cap, daca doar stai si faci nimica decat sa speri.

Te-am tzucat, si ai grija la ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample happy

4 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Haide s-o luam pe romaneste: vrei un lucru, da' il vrei rau de tot, neaparat. Te concentrezi zi de zi ca sa ai acel lucru. Esti dispusa sa faci o groaza de lucruri naspa doar sa ai acel lucru, faci orice, doar sa-l ai. Evident, il vei avea, pentru ca FACI ceva ca sa-l ai.
Pe asta se bazeaza si rugaciunile, asa cum se spune, din inima : pai te rogi "Da Doamne" si Doamne iti da? Nu. Te rogi, te concentrezi pe asta, a doua zi, animata de ideea ca Doamne-Doamne te ajuta, vei face lucruri de care nu credeai ca esti in stare si vei reusi.
Totul se rezuma la psihologie.
Orice e posibil cu determinare.

| Azµre a răspuns:

Prostii. Nu trebuie să iei un astfel de model în viața.
Mai bine fă-ți tu propriul model de viață!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Prea multă pozitivitate strică.Îl recomand ca idee, dar să fii întotdeauna optimist nu aduce neapărat beneficii în viața ta.Prin natura ființei tale, acționezi conform stării tale psihice, nu poți deveni pur și simplu un om complet optimist dacă o faci fiindcă vrei, nu fiindcă ai motive să devi astfel.

| Stelutza1990 a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Gresesti.
Un om deschis, care gandeste cu plus, este mult mai greu de ranit si fraierit.
Iarta si intelege repede. Nu ramane cu tot felul de sechele care sa-l urateasca.