| papuciirupti a întrebat:

Ati vazut stele cazatoare?
stiu ca atunci cand vezi e bine sa iti pui o dorinta.
credeti ca se vor indeplini?

52 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Am vazut la viata mea.Nu se indeplinesc dorintele daca vezi stele cazatoare, sunt vrajeli.

| Divy a răspuns (pentru J0B0MAT):

Ești vrăjită?
Răspuns pentru Blackprince: e bine să faci multe lucryri așa nu regreți pe urmă. Eu nu cred cã se îndeplinesc deși unii chiar au noroc și cred că dorința s-a îndeplinit din cauza la stea, dar nu are nici o legăturăcu aceasta.
Superstiții ce ar însemna dacă ai ști că s-ar îndeplini? Ai pune o dorință ireală care să te mulțumească

| Drimmero a răspuns:

Daca vei crede in zana maseluta, vei crede si in decaderea stelelor. Nu exista asa ceva cu implinitul dorintelor de catre stele, de vazut am vazut si eu, spectacol superb, doar ca are durata mica.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Divy):

Nu cred.

| Drimmero a răspuns (pentru J0B0MAT):

Tu inca ai probleme mari in ceea ce priveste dorinta ta, sa nu te lasi abatuta smug.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Drimmero):

Da .....am probleme mari crying(
Ce sa fac ma, stelele o sa mi- o indeplineasca?

Probabil. Asteapta si ele momentul cand le vei privi impreuna cu persoana dorita de tine, bwuahahaha! Apropo, figurezi in lista mea de prieteni, eu nu-mi amintesc sa-ti fi dat add sau ceva, presupun ca e de la tine, ma insel?

Ba cred ca mi-ai dat daca sunt in lista ta.
Daca nu vrei sa mai fiu, hai, scoate-ma si tu crying(
Nu vreau sa ma uit la stele cu nimeni tongue

Nu e vorba ca te scot, n-am nimic cu tine, abia te ''cunosc'', esti de treaba, sincer. Alta era faza, nu-mi amintesc sa fi dat eu ceva, poate ca am dat, am umblat pe undeva si am dat, dar nu e nicio problema! Pai vrei sa fii egoista? sa te uiti doar tu, nu vrei sa oferi si altuia placerea de a privi?

| irinaa000 a răspuns:

Nu

Uitati -va ma toti.tongue

Pai ne permiti?

| papuciirupti explică (pentru Divy):

Faci multe lucruri dar tine cont ca in joc intra si numele tauwinking
nici eu nu cred, aseara am iesit la o plimbare si in 10 minute cat am stat afara am vazut 4 stele (asta e recordul meu laughing) si una de dimineata. varamea imi spunea sa imi pun dorinte, ca asa stie ea...

| papuciirupti explică (pentru Drimmero):

Aseara am vazut 4 in 10 minutewinking si nici eu nu cred, asa imi spunea varamea si am vrut sa vad ce parere aveti si voi

Nu eu sunt cea care trebuie sa va permita.

| papuciirupti explică (pentru Drimmero):

Cat romantism. cine nu ar vrea, sau la rasaritul soarelui pe plaja(pe asta am trait-o)

| T0T a răspuns (pentru J0B0MAT):

Se vor îndeplini.
Și eu am văzut, și pentru asta a trebuit să fac o nebunie.

| J0B0MAT a răspuns (pentru T0T):

Da,ti-ai dorit sa nu mai fim prieteni si m-ai sters din lista.
Felicitari, ti s-a indeplinit dorinta crying(

Nuuu. Asta a fost înainte să te cunosc.

| Drimmero a răspuns (pentru papuciirupti):

Foarte misto!

Si mai bine, ti-ai indeplinit 2 dorinte.Si dorinta aia a fost tot menita sa supere pe cineva? sad

Dar cine trebuie sa ne permita noua? smug

Nup. Hai măi, că nu cred că mă considerai așa un bun prieten. Ai frați aici, ce mai ai nevoie de prieteni?

| Divy a răspuns (pentru papuciirupti):

Stai de ce intră numele meu? Joc doar dacă vreau nu joc din obligație tongue

Care frati......care intra din joi in pasti?
Daniel a fost la spital, Alin a zis ca ia o pauza mare, 9octombrie si-a sters contul.....mda.
Nu te mai consider un bun prieten.Esti rau rau rau.Gata.

Lasă că îi conving eu pe toți în timp. Daniel se vindecă, nu mai trebuie să vorbesc cu el.

| papuciirupti explică (pentru Divy):

Corect, era un fel de sfat. ai spus ca e bine sa faci multe dar iti pui reputatia in joc si inainte sa faci ceva te gandesti cum te afecteaza. uneori intri in jocuri si fara voia tawinking (prieteni, familie, barfitori, prosti, idioti...)

Voi singuri.Sau nu stiu, daca ai vreo fata cu care sa va uitati impreuna.

| Divy a răspuns (pentru papuciirupti):

Da înțeleg ideea adică "ftotul cu cap"
Oameni tind să regrete mult lucrurile care nu le-au făcut, nu cele care le-au făcut și i-au afectat într-un fel sau altul

Pai sclipirea stelelor este mai puternica decat sclipirea ochilor unei fete, asta ne distrage noua atentia smug. Pai si singuri ne ducem, trebuie sa ne uitam cu o anumita carauza in spatele nostru? Sa nu cumva sa ne pierdem?tongue