Am vazut la viata mea.Nu se indeplinesc dorintele daca vezi stele cazatoare, sunt vrajeli.
Ești vrăjită?
Răspuns pentru Blackprince: e bine să faci multe lucryri așa nu regreți pe urmă. Eu nu cred cã se îndeplinesc deși unii chiar au noroc și cred că dorința s-a îndeplinit din cauza la stea, dar nu are nici o legăturăcu aceasta.
Superstiții ce ar însemna dacă ai ști că s-ar îndeplini? Ai pune o dorință ireală care să te mulțumească
Daca vei crede in zana maseluta, vei crede si in decaderea stelelor. Nu exista asa ceva cu implinitul dorintelor de catre stele, de vazut am vazut si eu, spectacol superb, doar ca are durata mica.
Nu e vorba ca te scot, n-am nimic cu tine, abia te ''cunosc'', esti de treaba, sincer. Alta era faza, nu-mi amintesc sa fi dat eu ceva, poate ca am dat, am umblat pe undeva si am dat, dar nu e nicio problema! Pai vrei sa fii egoista? sa te uiti doar tu, nu vrei sa oferi si altuia placerea de a privi?
Faci multe lucruri dar tine cont ca in joc intra si numele tau
nici eu nu cred, aseara am iesit la o plimbare si in 10 minute cat am stat afara am vazut 4 stele (asta e recordul meu ) si una de dimineata. varamea imi spunea sa imi pun dorinte, ca asa stie ea...
Aseara am vazut 4 in 10 minute si nici eu nu cred, asa imi spunea varamea si am vrut sa vad ce parere aveti si voi
Cat romantism. cine nu ar vrea, sau la rasaritul soarelui pe plaja(pe asta am trait-o)
Stai de ce intră numele meu? Joc doar dacă vreau nu joc din obligație
Corect, era un fel de sfat. ai spus ca e bine sa faci multe dar iti pui reputatia in joc si inainte sa faci ceva te gandesti cum te afecteaza. uneori intri in jocuri si fara voia ta (prieteni, familie, barfitori, prosti, idioti...)
Da înțeleg ideea adică "ftotul cu cap"
Oameni tind să regrete mult lucrurile care nu le-au făcut, nu cele care le-au făcut și i-au afectat într-un fel sau altul
anonim_4396 întreabă: