| gigiro a întrebat:

Ati vazut vreodata, sau ati fost in apropierea unei persoane care s-a drogat? Va intreb acest lucru, deoarece ma intereseaza sa aflu ce sentimente ati avut in acel moment? De curand, am fost intr-o astfel de situatie...in metrou. De cate ori merg cu metroul, imi vin in minte acele imagini si acele trairi, deloc placute!

5 răspunsuri:
| Wannabe_3032 a răspuns:

Am o cunostinta in cartier care se spune despre el ca s-ar droga, in preajma lui ma simt nesigur si prefer sa il evit cat se poate de mult. chiar daca la ani si la etc. sunt mai mare ca el. Sper ca ti-am fost de ajutor

| Silvia a răspuns:

Am fost în apropierea mai multor persoane dubioaselaughing. De unele mi-a fost teamă, de altele nu.

| Razvan a răspuns:

O singura data.Imi venea sa ma bag in seama cu acel baiat(sa fi avut 16-17 ani desi cred ca mai putin) dar nu m-a lasat un prieten cu care eram atunci. Vroiam doar sa stiu doar de ce face asta, pentru ca nu era vorba de bani eram imbracat de fite din cap pana in picioare.Probabil din plictiseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Una din prietenele mele a facut asta. Avea ochii foarte rosii, radea si abera. Pe ceilalti din exterior ii amuza situatia ei. Pe mine nu. I-am spus sa inceteze cu chestiile astea ca nu o vor ajuta cu nimic. E aiurea.

| gigiro explică:

Dupa cum v-am spus eram in metrou, fusesem la cumparaturi(aveam si ceva carne in sacosa). A urcat un tip, cu un caine, care s-a si indreptat la sacosa mea. Tanarul s-a asezat in fata mea, nu l-am remarcat de la inceput. Cand cainele s-a mai linistit, m-am uitat la stapan. Un baiat bine facut, ingrijit, dar cu multe piercinguri in zona gurii.Calatoria era de lunga durata, era cald, si tanarul incepea sa devina agitat. Tremura din tot corpul, transpira. La un moment dat, a inceput sa caute in portmomeu (cred ca o adresa-poate de unde-si cumpara drogurile, nu stiu) Incepuse sa tremure, si cauta cu o figura atat de disperata, cu gesturi necontrolate, ca de persoana cu handicap.Si-a suflecat manecile, si am vazut urmele.Si acum cand scriu ma incearca sentimente teribile, de groaza, de neputinta.