Buna!
Nu cred ca am visat vreodata desene animate, dar am avut odata un vis parca luat dintr-o poveste insa a fost scurt:am visat ca ma ratacisem si eram pe un camp, iar la un moment dat am dat de un drumulet plin de flori si iarba care ducea catre o padure, iar acele plante aveau viata, florile aveau ochii, gura si niste petale imense si foarte colorate si vorbeam cu ele, insa eu eram extrem de speriata pentru ca nu stiam unde sunt si la un moment dat am inceput sa strang o floare de gat si o imploram sa imi spuna cum as putea ajunge acasa, iar ea se zbatea sa scape din mainile mele si mi s-a terminat visul.
Nu am visat niciodata desene animate in schimb, asist zilnic la cate un episod, parca desprins dintr-un desen animat
Offf... tara tuturor posibilitatilor
Dap Cand eram mic, ma alerga coiotul ala peste tot, dar nu reusea sa ma prinda niciodata (*bing, bing)
Shin
Buna, eu am visat ca eram in animeul numit Narutoo si eram pe post de Sakura.si ilalergam pe Sasuke ca imi placea de el unii zic ca sunt disperata pentru ca imi place atat de mult Naruto.:X
Mda m-am visat in Naruto, in spioanele, fetitele powerpuff in fullmetal alchemist...in telenovele...eu numa prostii visez
Da.Eu inainte de a adormi ma iutam la tom si jerry iar noaptea am visat si radeam
Da am visat de mai multe ori ca am puteri ca cei din Dragon ball Z si ma bat cu niste tipi care am uitat cu aratau