| Emeraude a întrebat:

Ati vizionat filmul "The Pursuit of Happyness"? Am avut si eu ocazia, aseara. Mi s-a parut un film de exceptie, care il intregeste pe Will Smith ca si actor complet, eu cunoscandu-l mai mult pentru rolurile sale comice.Filmul are la baza un principiu de viata: nu trebuie sa crezi niciodata cand cineva iti spune ca nu poti face un anumit lucru. Daca ai un vis, trebuie sa-l urmezi. Faptul ca se bazeaza pe o poveste reala ii aduce un plus de emotie. Mi-a mai placut si din cauza ca arata si cealalta fata a Americii, in care oamenii asteapta la cozi infinite pentru a prinde o camera in care sa doarma peste noapte.La sfarsit, creeaza spectatorului o senzatie de implinire, de gasire a fericirii ( "In cautarea fericirii" ). Voi, l-ati vazut? Ce impresie v-a lasat?
P. S.: Daca nu l-ati vizionat inca, va recomand sincer s-o faceti!

Răspuns Câştigător
| wormy a răspuns:

Mersi ca mi'ai amintit sa il caut:*
Am auzit recent de el, acum cateva zile daca nu ma inseala memoriathinking

2 răspunsuri:
| Emeraude explică:

@bunker: Filmul se refera strict la aceasta parte din viata personajului, in cautarea fericirii. Ce se intampla dupa, nu-l mai priveste pe cel care vizioneaza.

| bunker a răspuns:

Da, doar ca e doar o bucata din viata cuiva. dupa ce isi ia in sfarsit jobul in brate cum ar mai fi? la fel? in sfarsit fericit, implinit? sau stresat? fara timp pentru fiu-su? etc