Eu zic că rulează GTA 5 dar nu pe setări prea mari. Oricum e doar un laptop. Eu pe banii ăștia îmi upgradam PC-ul de îl făceam de 2 ori mai bun ca laptopul ăla(asta înainte că acum îl am deja făcut cum trebuie). Acum depinde și de tine dacă preferi să îl iei cu tine pe undeva, atunci e ok dar pentru a juca un GTA 5 pe full cam e nevoie de un laptop de gaming zic eu.
Ceva de genul la un preț asemănător eu zic că s-ar descurca cu GTA5:
http://www.cel.ro/......yYzMDcv-l/
E ceva normal, mai ales cu cineva decedat mai recent. Asta se poate face si fara sa fi in cimitir neaparat... O poti considera ca un fel de rugaciune daca vrei.
Si eu spun ca e ceva normal, zi-mi o parere despre acest laptop?
http://altex.ro/......-2gb-linux
Nu stiu ce sa mai fac, initial am vrut un Lenovo ideea pead 700 mi-a spus cineva ca e prost plus ca am citit multe despre el de rau plus ca de Lenovo am auzit numa chesti rele, bine gta 5 tot nu ar merge ca are 4gb ram bine nu e o avere 4gb dar mai trebuie upgradat are un hard jalnic 5400 deci isi dai seama la ce sume as ajunge
E special pentru gaming și scrie la tip asta. Eu zic că e foarte bun, Ram are 1x8 gb și mai are un slot deci mai poți adăuga și să îl faci chiar și de 16 GB dacă mai iei o memorie de 8 gb ce nu cred că e așa scump. Placa video se descurcă foarte bine de asemenea, are memorie grafică 4 GB, eu zic că ajunge, dar clar e peste celălalt. E primul de gaming de care am dat și am văzut că e cam la același preț, poți să mai cauți.
Frate LED și IPS nu prea pot fi comparabile căci de exemplu eu am IPS LED și cam așa e cel mai bine dar nu-s diferențe prea mari. Oricum e o întreagă filosofie și cu astea și vei vedea avantaje sau dezavantaje în toate tipurile. Principalul factor pentru a avea o imagine ok e rezoluția, după mai te iei după aspectele astea dar faci asta în caz că laptopurile au caracteristici apropiate ceea ce nu prea e cazul aici. Crezi că imaginea de pe celălalt laptop care de asemenea e full hd nu se vede ok? Sunt diferențe dar nu zic că așa mari încât să îți sară în ochi, poate doar dacă te uiți foarte atent.
Dar faci ce vrei, pentru filme și jocuri cu setări mai modeste, da e ok alegerea, dar dacă vrei să joci ceva mai serios nu e deloc ok. Mai ales că vorbim de un laptop cu un ecran destul de mic, lacu mai pune atâta accent pe lucruri din astea. E alegerea ta, eu am dat doar un sfat.
Eu zic că rulează GTA 5 dar nu pe setări prea mari. Oricum e doar un laptop. Eu pe banii ăștia îmi upgradam PC-ul de îl făceam de 2 ori mai bun ca laptopul ăla(asta înainte că acum îl am deja făcut cum trebuie). Acum depinde și de tine dacă preferi să îl iei cu tine pe undeva, atunci e ok dar pentru a juca un GTA 5 pe full cam e nevoie de un laptop de gaming zic eu.
Ceva de genul la un preț asemănător eu zic că s-ar descurca cu GTA5:
http://www.cel.ro/......yYzMDcv-l/
Mi se pare normal.Mai ales ca era vorba de cineva drag
Sunt persoane are vorbesc cu animale, plante sau chiar singure si sunt normale.
Tu ai suferit vreodata?
Normal!
Putini oameni nu sufera!
Din iubire ai suferit?
Morenna10 întreabă: