| Duhovnicul a întrebat:

Ati vota un presedinte homosexual?

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă ar avea calităţile necesare unui preşedinte şi ar fi competent (sau măcar mai competent decât restul), desigur. Viaţa lui personală îl priveşte doar pe el şi nu-i văd relevanţa în această problemă.

| mona a răspuns:

Nu ma intereseaza inclinatia lui sexuala atata timp cat isi face meseria ca lumea

| CoquineNoire a răspuns:

De ce dracu' sa nu-l votez? atata timp cat nu tute tara in dos si chiar face ceva, cred ca ar fi prima oara cand m-as duce sa votez.
da, nu am votat pana acum.

| Duhovnicul explică:

In aceste circumstante, daca presedintele ar fi gay, atunci sotul acestuia s-ar numi primul domn?

| CoquineNoire a răspuns (pentru Duhovnicul):

Buna asta, nu ma gandisem la acest aspect.
depinde, daca e pasivul sau activul.

| OnuOnulică a răspuns:

Da, nu mi se pare ceva anormal.
Nu am nimic cu homosexuali.

| sublime89 a răspuns:

Daca ar fi homosexual atunci ar fi mari sanse sa fie liberal si probabil ateu, deci e clar ca l-as vota.

| M25M a răspuns:

Nu ma intereseaza culoarea pielii, orientarea sexuala sau religioasa atat timp cat arata competenta necesara postului.

| Axys a răspuns:

In nici un caz

| SimonaCristina a răspuns:

Daca la partea morala ar fi apt, desigur.Nu trebuie sa facem diferente intrre oameni, daca ei au ceva de spus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă are gânduri bune și nu vrea să ne ftă în c*r pe toți, da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are importanta orientarea sexuala. Stiati ca primarul din reykjavik nu are liceu si ca nu a facut nimic cu viata lui pana sa fie primar? Si acum e unul din cei mai buni primari din lume? Pana si eu l-as vota daca ar fi canditat aici.

De asta zic, nu judeca un om dupa criterii rasiste, sau caractere.

| neca a răspuns:

Da atata timp cat intentioneaza sa faca bine tari

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Nu, doar daca este si negru si homosexual. Si daca e si femeie atunci clar votul meu e DA!

| BrokenArrow a răspuns:

Un presedinte ar trebui sa fie ales strict dupa aptitudinile lui, nu dupa cacaturi gen orientarea sexuala.

| Allesya1097 a răspuns:

Niciodata

| Sexxy a răspuns:

Da,de ce nu? votez omul politic, nu cel de acasa

| HannibalBlack a răspuns:

Domne ferești!

Întrebări similare