Dacă ar avea calităţile necesare unui preşedinte şi ar fi competent (sau măcar mai competent decât restul), desigur. Viaţa lui personală îl priveşte doar pe el şi nu-i văd relevanţa în această problemă.
De ce dracu' sa nu-l votez? atata timp cat nu tute tara in dos si chiar face ceva, cred ca ar fi prima oara cand m-as duce sa votez.
da, nu am votat pana acum.
In aceste circumstante, daca presedintele ar fi gay, atunci sotul acestuia s-ar numi primul domn?
Buna asta, nu ma gandisem la acest aspect.
depinde, daca e pasivul sau activul.
Daca ar fi homosexual atunci ar fi mari sanse sa fie liberal si probabil ateu, deci e clar ca l-as vota.
Nu ma intereseaza culoarea pielii, orientarea sexuala sau religioasa atat timp cat arata competenta necesara postului.
Daca la partea morala ar fi apt, desigur.Nu trebuie sa facem diferente intrre oameni, daca ei au ceva de spus.
Nu are importanta orientarea sexuala. Stiati ca primarul din reykjavik nu are liceu si ca nu a facut nimic cu viata lui pana sa fie primar? Si acum e unul din cei mai buni primari din lume? Pana si eu l-as vota daca ar fi canditat aici.
De asta zic, nu judeca un om dupa criterii rasiste, sau caractere.
Nu, doar daca este si negru si homosexual. Si daca e si femeie atunci clar votul meu e DA!
Un presedinte ar trebui sa fie ales strict dupa aptitudinile lui, nu dupa cacaturi gen orientarea sexuala.
TheGazeTTeRuKi întreabă:
MadaAwwr întreabă: