Unii incã mai cred cã va existã democratie o datã cu caderea PSD-Ului. Nu existã asa ceva si nu va exista vreodata.
Cazuza pleaca de la oamenii de mijloc, votul majoritatii nu reprezinta nimic suntem doar niste pioni. Oricum am fost manipulati si Dragnea o datã cu PSD a fost huidulit 300% din cat trebuia sa fie.
Lume proasta nici eu nu inteleg dc a reales un partid inutil. Macar avem mancare buna in romanaya
Nu imi place politica, nu vreau sa dau in polemici dar cresterea slariilor nu a adus si implicit cresterea nivelului de trai.
Degeaba ti-a crescut salariul daca preturile au crescut si ele la randul lor, ce ti-a dat psd de fapt este o crestere artificiala a salariului care fizic nu s-a vazut nicaieri.
Ba chiar da dragule. Statistici au aratat ca a crescut nivelul de trai. Si probabil au crescut preturile, dar ia gandeste-te. Ai salariu 1200 de lei si dai pe o paine 80 de bani. Dar daca ai salariu 3000 de lei si dai pe paine 1 leu? Ia gandeste-te
Eu cred ca traiesti pe alta planeta prietene, tu mananci numai paine iar salariul minim unde e 3000 lei? Cand marea majoritate a romanilor au 1300 lei, unde e nivelul ala de trai marit? Fa si tu un calcul daca te descurci tu cu 1300 lei pe luna.
Dispari, ma, cu nenorocitii tai. Manca-i-ar lepra in puscarie de infractori infecti, cu sustinatorii lor cu tot.
Ce moet au luat acum, dar sa vezi la parlamentare, arza-i-ar focu'. Romanii s-au trezit, au ales Romania Europeana. La parlamentare, romanii aleg USR+plus si PNL, mai mult ca niciodata.
Gata cu pensiile speciale, gata cu salariile exagerate. Trebuie sa aiba toata lumea, nu numa' unii. Si ala ce-si rupe spatele pe 40 de grade pe santier, nu numa militaru' si parlamentaru'.
Hai, repet, dispari cu nenorocitii tai. Du-te in Rusia si enjoy the communism. Romanii vor in UE.
De fapt s-a votat justiția, care revine în normalitatea ei, așa cum a gândit-o Alianța DA, la momentul potrivit, că trebuie să fie.
Justitia care te baga in criza si vei munci cu 700 de lei salariu minim pe economie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: