Cine nu ar vrea, iti dai seama ca ar fi viata perfecta, am stii ce am gresit si ce nu ne-a placut si am face altfel.
Florine vad ca ai deja doua intrebari care imi dau de gandit, nu sunt eu in masura sa-ti spun ce sa faci, poate nici nu e cazul, dar am vaga impresie ca te gasesti intr-o stare depresiva, ai vrea sa stii daca si altii simt ce simti tu, iti spun ca depresia e periculoasa, daca esti intr-o depresie incearca foarte rapid sa analizezi si sa contabilizezi punctele pozitive din viata ta si sa iesi din starea negativa.
Da, ai dreptate, o matusa de la tara este grav bolnava pe moarte chiar. Daca vei cauta si ultima mea intrebare de pe site vei avea o idee despre unele din problemele ce ma apasa. In plus sunt o fire nestatornica, abia acum, dupa o saptamana am avut curajul de a citi raspunsurile. Iti multumesc pentru sfatul bun care mi l-ai dat, de multe ori pe net am gasit mai multa intelegere decat in propria familie!
Posibil ca da, din pacate nu exista asa ceva, de asta daca nu invatam din greseli vom ramane mereu acolo in trecut
anonim_4396 întreabă:
onuta întreabă:
Mariela_1621 întreabă:
Bot întreabă:
Emilia19 întreabă: