| Dizzydizz a întrebat:

Ati vrea sa traiti in america?
Daca da, de ce?

Răspuns Câştigător
| Sebby_6032 a răspuns:

Oriunde dar numai in Romania nuwinking Pt ca e o tara plina de tampiti retardati ...etc. Si aici nu ma refer chiar la toti romanii, mai sunt si mici exceptiibig grin

11 răspunsuri:
| @@ a răspuns:

Da mi-as dori.
pentru ca :
1.au un mod total diferit de gandire fata de noi
2.lucrurile sunt mai ieftine si de buna calitate
3.este foarte frumos ca aspect si nu sunt gunoaie la tot pasul ca aici
4.nu sunt rromi[cred:-s]
5.ai toate sansele sa gasesti un baiat care sa te iubeasca si sa nu te bata si sa te omoare dupa ce te marii cu el.

| User a răspuns:

America, americalaughing
Sincer nu, prefer Romania.

| Macho a răspuns:

Nu, am impresia ca viata acolo e plictisitoare. Poate gresesc, dar orasele mari, aglomeratia si alte chestii de genu cred ca fac ca viata in America sa fie Boring. :-s.

O singura curiziotate am despre America, as merge la colegiu, sunt curios daca este chiar asa fain pe cat pare in unele filme, acele petreceri in colegii, orgii, baute si alte chestii de genu par foarte cool. Mi-as dori sa experimentez un an la colegiu acolo, dar sa traiesc acolo? Nu, mersi tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exclus. Stati de vorba cu persoane care locuiesc acolo si veti afla ca america este o tara comunista! Da, stiu ca suna ciudat, dar acesta este adevarul.

| anissa a răspuns:

Mg verisoara mea e in america si ii place la nebunie.sunt de acord cu @@ mi-as dori sa locuiesc acolohappy

| Razvan a răspuns:

Nu.As ramane in Romania.Asta e locul in care m-am nascut si aici am sa mor

| alex:) a răspuns:

Pentru ca america este mai fainalaughing
este mai avansata in tehnologi cu mult ca noi,
si este marehee hee

| silver19 a răspuns:

Normal ca as vrea, decat tara asta comunista plina de hoti, de rromi nespalati si cocalari nici n-as sta la discutii.

| madalinutza a răspuns:

Nu stiu.
si dah si nulaughing)
nu cred ca as putea ramane intr-o tara mai mult de 1 ani
de ce?
nu stiulaughing
imi place mult sa vizitez alte locuri:X:X
dar nu sa ma mut acolobig grin
poate as merge dar numai pentru un timphappy

| Nita a răspuns:

In America nu. Eu acum stau in Italia si vreau sa ma intorc in Romania unde am cei mai buni prieteni.

| thegreatgatsby a răspuns:

Asa cum a zis si "@@", americanii au o gandire total diferita de a noastra, sunt foarte pozitivi, sunt placuti si le reuseste tot happy Mi-ar placea sa locuiesc acolo din toate punctele de vedere, este super, este mult mai bine ca in Romania.
E curat totul e bine organizat lucrurile sunt de mai buna calitate si poti reusi sa devi orice in viata ...aici te chinui pana morilaughing

etc,,,,

Întrebări similare