Da,dar nu ca sa ma placa o alta persoana(nu mai imi pasa ce cred altii)
ca sa ma plac eu.
Da, cateodata mi-ar placea, cum ar fi si acum Nu stiu, mi-ar placea sa fiu mai sigur pe mine, mai hotarat, mai curajos...
N-as schimba nimic cu exceptia hotararii, vointei si cam atat.
Trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem. Cu bune si cu rele.
Toti spun ca sunt multumiti de ei si nu-si doresc mai mult. O baga pe aia ''cine ma place, ma place asa cum sunt'', ca-i cel mai simplu. Nu as vrea sa ma schimb in totalitate, doar in privinta unor aspecte.
As vrea sa fiu mai indiferenta si sa nu pun totul la suflet. Fizic nu vreau sa schimb nimic la mine.
Nu m-am schimbat niciodata si nu o sa ma schimb. N-am cum. Si imi place asa cum sunt.
Da, sunt lucruri pe care aş vrea să le schimb la mine. Eu de fel sunt autocritică, plus că nici cu încrederea de sine nu stau prea bine.
Oricum, de schimbat ne vom schimba tot timpul, mai mult sau mai puţin, uneori chiar insesizabil; dar din fiecare experienţă şi momente prin care trecem învăţăm, observăm, analizăm, "absorbim" câte ceva, care schimbă lucruri în noi; adică nu e ca şi cum nu ar fi fost acele momente, perioade, experienţe.
Nu! Fiecare persoane ar trebui sa fie mandra de ceea ce este! Si sa aiba grija, la maxim sa se CORECTEZE nu sa se schimbe!
Eu sunt eu. Cine ma place il plac, cine nu...iar il plac. Dar tu vrei sa te schimbi?
Acum ceva timp m-am schimbat pentru somnica , in rest nu cred ca am de ce ma schimba, cine ma place, ma place asa cum sunt cu bune si cu rele, perfect nu este nimeni si nu o sa fie vreodata.
Da vreau sa ma schimb (fizic ) vreau sa imi fac un corp foarte frumos! dar tu?
Sa numai fiu asa lasator una zic alta fac