Pot cladi totul din nou cu acelasi entuziasm ca la inceput. Mi-as zice ca nu ma pricep la oamenii si nu ii cunosc deloc si as merege mai departe. Daca m-ar barfi nu ar face decat sa ma dezguste si mai tare. Dar daca candva mi-ar mai cere ajutorul nu cred ca l-as putea refuza
@Sunt.Oz.si.sunt.alergic.la.cocalari. interesant e ca faptul ca prima data se dau drept prieteni pana iti fura tot si chiloti
Este imposibil sa imi poata fura cineva toti prietenii.Ireal.
Asta nu este posibil.
Deci nu am cum sa reactionez, stiind ca asta nu se va intampla.Am prieteni prea multi si cu caractere mult prea variate pentru a putea cineva sa mi-i fure.
Prietenii nu are cum sa mii ia chiar pe toti, nu prea cred ca ar putea cineva sa faca asta...cat despre faptul ca m-ar barfii, pai asta inseamna ca sunt un subiect prea important pentru acel cineva...bineinteles ca as fii oarecum dezgustata...
Inseamna ca nu iti este prieten sau prietena, sau ca pur si simplu te-a tradat pe tine si increderea ta in el sau ea! Nu merita sa mai fi prietena cu el sau ea!
E greu sa nu reactionezi cu totul deosebit. Cel mai bine este sa-ti faci o autoanaliza si sa vezi unde gresesti in alegerea prietenilor si apoi sa aplici fara exceptie masurile pe care le crezi de cuviinta a fi aplicate. Sec, nu? Dar sa stii ca asa este si sufletul tau dupa ce patesti asa ceva...