Depinde despre ce lucruri este vorba. De preferat cu ambele ca sa fiu sigura ca nu fac vreo greseala!
E greu cand esti pus in situatia de a alege.
Daca alegi cu mintea, vei avea tot timpul un of in suflet...
Daca alegi cu sufletul s-ar putea sa fii impacata tu cu tine, dar cand vei da de greu te vei intreba de ce te-ai pripit si nu ai stat sa judeci la rece situatia inainte de a lua o hotarare...
Pai perfer sa nu fiu neoita sa aleg dar daca sunt nevoit asa o fac pana la urma cu ambele
Micul Print, neobisnuitul dar subtilui erou al lui Saint-Exupery, obisnuia sa spuna :'Vedem bine numai cu inima!"Inclin sa-l cred.
Pai prima oara ma gandesc normal... le iau pe rand, si dupa ma gandesc daca aleg acel lucru va fi mai bine? cum ar fi < stau acasa si invat sa iau o nota mare la test sau ma duc cu prieteni in excursie?> daca nu inveti. e mai rau nu il mai poti repeta dar o excursie se mai poate face
sper ca te-am ajutat
Sunt pusa intr-o astfel de situatie si am fost pusa de multe ori.
De obicei analizez totul, stau ma gandesc, pun toate variantele posibile, si in functie de ceea ce simt, aleg.
Mintea ma indeamna, sufletul imi spune
Pana la urma e vorba si de ratiune. Dar eu iau decizi in majoritatea cazurilor dupa ce imi dicteaza inima.
RAY întreabă: