| IonutValeriu a întrebat:

Atunci cand beau, spun lucruri tampite de care a doua zi imi e rusine. Spun anumitor persoane tot felul de lucruri, ma fac de ras, iar apoi a doua zi nu ma mai dau jos din pat de rusine, nu mai intru pe tel, nimic

Stiu ca in 2-3 ani lucrurile respective nu vor mai conta, dar pe moment am impresia ca se gandesc numai la mine persoanele respective, chiar daca stiu ca nu e asa

Cum sa scap de rusinea asta dupa ce ma imbat si spun tot felul de tampenii? Sau cum fac sa nu mai imi debiteze gura rahaturi la betie?

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Esti mic, de aia se intampla.
Americanii nu sunt prosti, cu consumul de alcool abia dupa 21 de ani.
Dupa varsta aia, te comporti normal si atunci cand esti beat.

| IonutValeriu explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Intr adevar, am 18 si beau de mic, 14-15 ani primele betii si tot zic ca ma voi controla dar nu pot

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru IonutValeriu):

Si eu consumam alcool la varsta aia.
De aia zic, la 26-27 deja te oftici ca bei si nu se schimba nimic, poate doar functionarea stomacului, in rau.

| Mosotti a răspuns:

"Sau cum fac sa nu mai imi debiteze gura rahaturi la betie?"
Pai nu mai bea! Ca daca bei vei debita prostii ca nu poti controla.

Daca bei, prietenii trebuie sa fie obisnuiti cu asta si sa te accepte asa cum esti, si nu te faci de ras daca-s prieteni adevarati.

| Emma30555 a răspuns:

Nu mai bea alcool daca te face sa devii penibil sau consuma putin, bautura nu e pentru oricine.

| mastadont a răspuns:

Singurul lucru pe care poți să-l faci e să bei cu măsură dacă tot nu te poți abține.

| 1997onur9 a răspuns:

Nu Mai bei alcol. Oricum nu-i bun de nimic acolul.

| Mosotti a răspuns (pentru 1997onur9):

Pai asta e idealul sa nu mai bea, i-am zis, dar na, unii greu se pot abtine, e deja dependent, a si zis ca nu se poate controla.
Are nevoie de un psiholog ca sa rezolve, altfel nu scapa.

Sau daca prietenii aia is adevarati, nu se supara, il accepta cum este.