anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci cand sunteti suparati sau foarte fericiti si va exprimati in scris... scrieti ceea ce este in sufletul vostru?

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Tot ce simt plus analizele situatiilor trecute.Analize subiective ca toata viata mea am fost asalaughing
Cand scriu despre altii pun accent pe aspecte mai putin vizibile cu ochiul liber si sunt mereu atenta la gesturi si incerc sa le decodific si sa le gasesc circumstante atenuante
Cand scriu despre mine ma fac cu ou si cu otetlaughing

| marrr a răspuns:

Eu una da, simt.Incerc sa dau raspunsuri cat mai profunde si venite din inimioarasmug[asta pe TPU]. Daca te referi si la scrisul de poezii, povesti, compunerilaughing da, mai ales acolo simt pentru ca nu trebuie sa ma limitez la nimic, totul este permisbig grin

| viatadecacatt a răspuns:

Da si unii sunt multumiti de raspuns si parca "intra" si ei in povestea mea, se regasesc in ea sau daca nu, gasesc in ea o speranta care ii poate ajuta sa mearga mai departe cu viata asta grea

| L a răspuns:

Raspunsurile le dau in functie de ceea ce gandesc ca e cel mai bine pentru persoana respectiva`, ca sa o ajut happy

| moonY a răspuns:

tu scrii ceea ce simti?

| 334499 a răspuns:

Nu suntem nesimtiti happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am referit daca in sufletul vostru este ceea ce scrieti uneori poate cand sunteti suparati sau foarte veseli ...scrieti si astfel va exprimati...sentimentele?(La asta m-am referit)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe TPU, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm pai da ...scriu ceea ce este in suflet, in inima ...cand este vorba de ceva serios happy dar cand vorbesc mai in gluma scriu ce imi trece prin cap tongue

| toffy a răspuns:

Pai da... simt cand apas pe tastatura si cand scriu cu pixul de obicei laughing)