Inseamna ca acel barbat are mai multa valoare in ochii ei decat familia. Mai inseamna ca ea vede familia ca ceva mai prejos decat ea, iar pe acel barbat il vede mai presus decat dansa.
De asemenea, ea stie ca familia, orice ar fi, va fi acolo, nu pleaca, nu dispare, in schimb acel barbat nu este in palma ei, nu poate controla ce va face sau ce nu va face si din acest motiv, ea isi redirectioneaza TOATA ATENTIA si toata energia, catre el.
"De ce un bărbat poate avea mai multă influență asupra unei femei decât familia... Înseamnă că îl prețuiește mai mult"
corect, păi vezi că știi?
De ce un bărbat. Nu un bărbat oarecare, ci un bărbat de care este indrăgpstită.
Nu e vorba ca nu are respect, este vorba de faptul ca absolut nimic altceva decat 2 lucruri pot fi extrem de motivante in viata asta :dragostea pentru cineva si frica de moarte.Sunt foarte constienta ca si eu as putea urni si muntii din loc daca m-as indragosti sau daca mi-ar fi frica de moarte.Asa fac cit consider eu ca e ok sa fac.Deci nimeni si nimic nu iti poate da atita dragoste decat acea dragoste cand esti indragostita.Nu degeaba e scris si in biblie „De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de nevastă-sa, și cei doi vor fi un singur trup."
Inseamna ca iti pasa doar de parerea unei persoane de care esti atrasa sexual, nu si de parerile prietenilor sau familie.
Dar de ce nu iti pasa de propriile tale pareri? Daca esti depresiva dar ai totusi acel zvac inauntrul tau sa te autodepasesti, urmeaza-l