| AvalohAlyn a întrebat:

Au fost momente in viata voastra cand va doreati sa nu va fi nascut?:(E adevarat ca dincolo de incercare si de chin va veni o zi cu Soare pe care o sa o simtim?
Dupa rau vine BINE?

https://www.youtube.com/watch?v=iW89Pe6r-gk

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vine binele dupa rau dar poate sa fie bine daca stii sa te gandesti numa la bine

| William a răspuns:

Au fost momente in care imi doream ca altii sa nu se fi nascut.

| anonim_4396 a răspuns (pentru William):

Ha, ha, subscriu.

| T0T a răspuns:

Da.

| milan9 a răspuns:

Dupa orice "noapte" INTOTDEAUNA rasare si SOARELE... happy

| Doub a răspuns:

După rău vine bine.
Şi după bine vine iar rău.
Ieeeeeeeeeei.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred.
Eu am fost de parere ca lucrurile se asaza cum trebuie in final. Cel putin pentru mine asa s-a intamplat. Si de multe ori, in timp, lucrurile nasoale, s-au transformat in lucruri bune.

| syd a răspuns:

There should be laughter after pain
There should be sunshine after rain

https://www.youtube.com/watch?v=7no9Ak2uSrQ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că trebuie să dai peste niște necazuri prea mari în viață ca să-ți dorești așa ceva. Cum ar fi o boală cruntă, probleme grave în familie, etc.
În rest, zâmbește! Mâine va fi mai rău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cand m-am nascut.
Nu putea sa faca si maica-mea cezariana laughing.
Pentru mine da, pentru ea nu stiu.

| CristinaSNC a răspuns:

Au fost cateva momente... Insa cat de grea ni se pare uneori viata, ea merita traita deoarece este singura pe care o primim.

| anonima0101 a răspuns:

Da, si inca trec prin acele momente, nu cred ca o sa apara o zi cu soare, sau cel putin daca gandesti pozitiv e posibil sa se intample lucruri pozitive dar e si probabil sa fii dezamagit deci e mai bine sa fii pesimist, adica sa crezi ca viata ta e un dezastru si ca "soarele nu o sa rasara niciodata pe strada ta " si poate te inseli, atunci o sa fii surprins. * Cred ca ai intels ceva din ce am spus *

| immaBeast a răspuns:

Regret in fiecare zi ca m-am nascut.
Vine si ziua cu soare daca vrei sa vina, daca stai degeaba...nu o sa vina.
Vine, normal ca vine, daca asta vrei sa faci in viata ta, asta o sa ai, daca stai cu oameni buni, iubitori, intelepti, de asta o sa ai parte, daca stai cu oameni rai, doar de rau o sa ai parte.
Totul depinde de noi.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Tuturor ne-a fost greu cel puțin o dată

| Darr1u5 a răspuns:

Nu neaparat. Depinde cui ii slujim. Daca slujim lui Dumnezeu si incercam sa traim in sfintenie (adica sa nu traim in pacat), cu siguranta, ca dupa orice nor va fi un Soare mult mai stralucitor.
Cisteste in acest sens cartea lui Iov din biblie.

Daca facem voia celuilalt si nu avem grija de viata noastra, tot posibilul, dupa rau sa vina si mai rau.

In orice caz, o melodie de incurajare:
https://www.youtube.com/watch?v=yz6FugXljFk

| Anonimă1666 a răspuns:

Eu am avut multe momente d-astea.E adevărat că ''Dincolo de incercare si de chin va veni o zi cu Soare.''. Trebuie să ai speranță. Oamenii nu accepta ca nu exista „ar trebui sa fie", „merita", „ar merita", etc… ci exista doar ESTE si TREBUIE.(Cel putin asta zic eu). O sa vina si o zi cu Soare.