Nu-mi pasa!
Hmmm, e doliu national, d-aia a pus google, cred ca asa fac daca in orice tara daca asa e, nu uita ca esti pe google.ro
Stii, cateodata tacerea e cel mai bun lucru il astfel de momente. Daca pe tine nu te intereseaza ca au murit niste oameni nevinovati din cauza unor oameni inconstienti MAI BINE TACI.
https://www.youtube.com/watch?v=BQaDe0ygH88
Mor mii de oameni in fiecare zi in toata lumea.Normal ca nu ma intereseaza.Ma intereseaza de famila mea si atat si cu siguranta asa e pentru toti.Au facut asta cu doliu national pentru ca a ajuns la urechile ue incidentul si a dovedit cat de corupti si incompetenti sunt astia din conducere.
Ce e cu video-ul ăla? =]] Sunt doar niste poze amărâte. N-o să-i aduci înapoi cu asta, respectiv n-o să le facă familiile să se simtă mai bine.
Eu n-am nimic cu ei, si crede-mă că nici ReinA nu are, dar e penibil tot "tam-tam-ul ăsta" pe care il faceti doar de ochii lumii. Era un fotbalist, nu-i mai tin minte numele, care dupa incident, a ajutat o familie mai săracă cu pregatirile de inmormantare si toate alea. Asa ii ajuti, omule, nu postand panglici pe google.
Exact.Dar eu am observat ca la noi in Romania exista sentimentul ala de turma, mai ales daca vin cativa din media si spun ceva. Oamenii uita sa isi dea seama de cum ar trebui sa stea lucrurile in realitate si le e fica sa isi spuna parerea diferita, pentru ca apoi vor fi trasi la raspundere de restul', ca de, nu fac parte din turma.
Nu am nimic cu oamenii care au murit.Dar eu constientizez ca e o diferenta intre faptul ca moartea e asociata cu lucruri triste si implicit trebuie sa fii trist cand auzi ceva legat de moarte si intre a simti tristete cu adevarat pentru pierderea unei persoane.
De ce e penibil? Iti garatez ca multi care au " au facut tam-tam" de ochii lumii de care spui au fost si au donat sange, au pus o lumanare pentru ei sau au ajutat in astfel de momente.
Eu unul am fost am donat sange (si imi pare rau ca a trebuit sa se intample asa ceva ca sa imi misc fundul sa donez sange) si chiar am fost si am ajutat familia acelei femei de servici care si-a pierdut viata in club.
Clipul ala e pentru cei care sunt de parere ca oameniii care erau in club erau satanisti sau faceam ritualuri satanice.
Daca tu nu esti de acord cu astfel de manifestari (tu = persoana) mai bine te abtii decat sa trolezi pe internet sau sa iti bati joc de memoria unor oameni care si-au pierdut viata pentru ca au fost sa se distreze. Lucrul asta putea sa se intample in orice club, ca e rock, house sau manele.
Si nu inteleg ce e deranjant la doliu national? Pentru cei mai mici le recomand sa se informeze despre accidentul de la Mihailesti, au murit 18 oameni si a fost doliu national. Ce enervant? Prin asta se arata solidaritatea oamenilor catre familiile celor implicati.
De maine totul revine la normal si "Nu o sa te mai enerveze" nimeni. Gandeste-te cum ar fi fost sa ai un prieten/prietena in locul ala si sa isi piarda viata asa tanar/a intr-un asa fel. Eu am avut, stiu cum e si iti spun ca nu e bine.
Daca mi-ar fi murit cineva cunoscut, logic ca as fi suferit.Problema e ca au murit oameni nevinovati din cauza ca astia de la guvern sunt corupti si toata lumea ia spagi si in plus intr-un club ca ala, si chiar si intr-un club mare si in regula, nu dai cu artficii.Astea se dau afara si pana si afara ai nevoie de permis.Iar acum ei fac tam-tam pentru ca a ajuns la urechile ue si trebuie sa dea socoteala si normal ca nu le convine, dar presupun ca vor rezolva cu bani si chestia asta, declara doliu national, fac marsul tacerii si ii impaca pe cei care n-au nicio legatura cu oamenii care au murit. Restul... nu cred ca ii incalzeste pe familiile celor decedati doliu national. E ceva de fatada ce face guvernul pentru a remedia in ochii lumii, pentru a ii face pe oameni sa nu se gandeasca la faptul a ei sunt corupti si incapabili.
Am vorbit depre tema asta cu multa lume, dra nu pra par sa ma inteleaga.Problema mea e ca celor de la conducere nu le pasa de noi, si tam-tamul pe care l-au facut, l-au facut tot pentru interesul lor.Sa isi spele mainile.Pentru ca vina cea mai mare o au ei, si nu doar acum cu accidentul asta, in foarte multe cazuri.
Din punct de vedere politic asa e, politicienii vor incerca categoric sa musamalizeze totul prin tot felul de "trucuri".Eu nu ascult ce zice presa, ce e pe la tv, pentru ca incearca sa "prosteasca poporul cu televizorul". Eu vorbesc strict din ce am auzit de la cei ce au fost inauntru in timpul deflagratiei.
Aici sunt de acord cu tine, daca te exprimai asa de la inceput, altfel se discuta subiectul asta.
Ma bucur daca ai inteles si ca esti de aceeasi parere.In intrebare am vrut sa fie mai scurt pentru ca eram sigura ca o sa vina tot felul de comentarii si trebuia sa elaborez.
Zi tu ziua când au murit sute de oameni în România în același incident de după 89. Este clar un incident tragic și de asta o ducem prost ca nație căci ne pasă numai de noi și nu arătăm solidaritate față de semenii noștrii. După judecata ta hoții de la putere sunt îndreptățiți să îi doară doar de ei și să își bage ceva în ea de nație. Cât egosim.
Nu stiu sa-ti zic o zi.Problema nu e neaparat numarul. Daca ar fi sa aratam solidaritate, parerea mea e ca ar trebui declarat doliu in fiecare zi, pentru ca in fiecare zi mor oameni, nu doar atunci cand mor un anumit numar.Tocmai ca dupa judecata mea, hotii de la putere sunt de vina pentru ca s-a ajuns la asta, si cu trucuri din astea de fatada incearca sa-si spele mainile.Citeste raspunsurile mele anterioare daca te intereseaza pentru ca nu mai am chef sa explic. Nu sunt egoista, ei sunt egoisti pentru ca nu le pasa de oameni, trebuie sa moara zeci/sute de oameni nevinovati pentru ca ei sa nu se mai gandeasca la interesul personal, iar asta o fac doar de frica de ue, nu ca le-ar pasa lor de noi.
Desigur,in fiecare zi mor oameni!
Dar nu asa multi deodata si nu in acest fel.
Nimeni nu te obiga sa fi solidar cu acei oameni 1
Nu, mor si mai multi, in feluri si mai cumplite.Nu sunt pentru ca in primul rand nici cu mine nu ar fi nimeni cu adevarat, in afara de cei care ma iubesc, iar in al doilea rand ar fi un fel de discriminare daca acum mi-ar pasa de oamenii astia cand in fiecare zi mor si mai multi oameni.Ar trebui sa imi pese asa de toata lumea care moare in fiecare zi, lucru care m-ar face sa ma simt trista si n-am de ce.
In sfarsit, unul.
Pe mine m-a pufnit râsul cand am vazut. Peste tot numai panglici negre. Tuturor le pasa de cei care au murit. De ce pana mea nu le pasa de ăia care mor de frig pe străzi, care nu au unde să se ducă, sunt invalizi și nu pot muncii. Cand e vorba de a "celebra" mortii, toti sunt acolo, oameni pro*%i.
Una.
Mie imi zic prietenii ca vai de ce esti asa rea. Dar nu sunt rea, sunt pur si simplu realista, nu ma las manipulata de media.Stiu foarte bine cum sta treaba cu spitalele si afacerile din Romania si fiecare e pentru el, pentru profitul lui, nu conteaza ce se intampla cu restul.
Dar o sa las scris in testament, cand voi muri sa faca zi de doliu national, ba nu, luna.Ca vad ca se poate.
Nu, nu mă enervează. Dimpotrivă, mi se pare incredibil modul în care oamenii s-au mobilizat. "Pana acum n-a mai fost zi in care sa moara in Romania zeci de oameni?!"- Ba da, dar felul lor de a muri a fost oribil.
Cum spunea şi Angycut, nimeni nu te obligă să faci nimic.
Cum am mai scris si la alta intrebare, unii sunt aici sa faca "funde, funde" de prostie... Puteai fi chiar tu in acel club, iar tragedia se putea intampla oriunde erai si tu prezenta...atunci nu ai mai scris aici idiotenii
Normal,daca eram moarta.Din pacate pentru unii inca mai traiesc si nu imi pasa cum considera ceilalti ceea ce scriu eu.Fiecare are propria parere pe care nu are rost sa incerci sa i-o schimbi.
Nu vreau sa schimb parerea nimanui...doar constat cum stau lucrurile
Ma refeream mai mult ca eu nu are rost sa iti schimb parerea, dar e bine si cum ai inteles tu.Dar iti dai seama ca fiecare constata lucrurile altfel.
Nu nu imi pierd timpul, idea e ca, daca toti ar gandii ca tine acele victime nu ar primii nici o picatura de sange si nici 1€ deci nici un ajutor. Cum ti s-a spus mai sus, in astfel de situatii tacerea e mai buna decat criticile. Dar na esti libera sa scrii ce vrei, totusi mai sunt prieteni si rude ale acelor tineri care citesc si nu le pica bine, au avut parte de destule nedreptati.
Citeste raspunsurile pe care le-am dat celorlalti si poate vei intelege ca nu am nimic cu persoanele care au murit.Problema e ca s-a ajuns la asta din cauza incompetentei si coruptiei.Nu mai vreau sa explic din nou, daca te intereseaza citeste mai sus, daca nu, nu-i nimic.
Rudele care daca citesc, sa citeasca tot ce am scris eu daca vor sa inteleaga.Si oricum, nu cred ca ii ajuta cu ceva pe familiile celor care au murit nimic din ce am face noi acum.Dar ar ajuta oamenii de acum incolo daca guvernul si toti astia sus pusi ar incerca mai mult sa puna siguranta si nevoile noastre inaintea interesului propriu, dar ma indoiesc.
Cât ai donat?
Nu stie nici mama cat. Trebuie sa iti spun tie?
Neapărat.
", totusi mai sunt prieteni si rude ale acelor tineri care citesc si nu le pica bine, au avut parte de destule nedreptati
Daca citesc pupincurisme pe internet o vor duce mai bine? Crezi? Nu. oamenilor alora nu le mai pasa de nimic, le-au murit oamenii dragi. Trebuia sa se faca ceva inainte de asta nu acum. Oamenii puteau dona bani si sange inainte de asta nu doar acum. ASta arata doar cat de cu, rve sunt oamenii. Mereu fac ceva bun dupa ce rau, doamne fereste inainte. ARata cat de prosti sunt de fapt. Am vazut unu mai sus care macar a recunoscut ca si-a miscat curul puturos sa doneze sunge doar dupa o tragedie, inainte nu doamne fereste. Asa poate sa se dea mare ca a facut si el ceva
E clar ca nu le arde de citi mai ales pe TPU, nu ii mai poate alina nimeni cu nimic, dar astfel de rautati nici bine nu le fac. Uita-te la religie, a scris Alesuldomnului ca acei tineri vor ajunge in iad, ca si cum nu au ars destul. Nu e corect intrucat unii de acoli au murit ca sa ii salveze pe altii, si din cauza asta nu poti sa nu comentezi asa cum nici ceilalti nu se abtin sa critice si sa puna paie pe foc, chiar nu e cazul.
Aia de la religie sunt doar oameni prosti ( religiosii ma refer ) ce pretentii ai la maimutele alea. Mai era un ratat care zicea ca dzeu a plecat din acel local si a venit satana si de aia a luat foc. Maimute si nimic mai mult.Dar de asta mor cand vad chestii de genul. Te dai mare ca ai donat, bravo tie, dar zi-mi de ce nu ai facut-o si pana acum? ca nu ti-a pasat nu? cum ai vazut ca au murit 30 de oameni hop ti s-a sculat bunul simt. Asta nu inseamna bunatate
Daca unul a scris o rautate nu inseamna ca si noi scriem rautati.Ce vreau sa zic este ca trebuia sa se previna, nu sa se trateze, caci acum mare lucru nu se mai poate face.
Poate nu inseamna neaparat bunatate, dar un gest conteaza in astfel de situatii.
Dar ce ai cu maimutele, ca mie mi se par dragalase.Nu le mai jigni
Mda ai dreptate, e o insulta pentru maimute ca sa le compari cu aia
Animalele de cele mai multe ori sunt mult mai bune si intelegatoare decat oamenii.
stai liniștită, săptămâna viitoare nici nu o să se mai vorbească despre asta. așa se întâmplă mereu.
Da....Doar ca mi-au indus asa o stare de indispozitie.Inchid televizorul sa scap de doliul ala si deschid google-ul si peste ce dau..si mai mult
Am citit răspunsurile anterioare și dai și tu dovadă de egoismul celor de la putere cărora le pasă doar de ei. Tu ai spus singură că îți pasă doar de tine și de familia ta, așa fac și cei de la putere și de aia există corupție. După logica ta ei sunt îndreptățiți să fure căci se gândesc asemeni ție doar la ei și la familia lor. E adevărat că mor zilnic nu știu câți oameni dar e o diferență imensă căci nu mor în același incident un număr așa mare și nu numai morți, aproape 200 de rănți, câte tragedii, într-o singură noapte. Trebuie să nu ai pic de sentimente în tine și egoism dus la extrem să gândești așa. Cum ți-ar fi ca tu să pățești ceva de genul și să nu arate nimeni solidaritate față de tine sau față de familia ta? Ai încercat să te pui în locul acelor oameni? Nu știu dacă vorbește inconștiența sau răutatea extremă.
Daca imi pasa de familia mea, e clar ca nu sunt egoista.Tocmai ca nu sunt indreptati sa fure, si mai ales in pozitia lor, sa isi bata joc de vietile oamenilor.Nu exista persoana pe lumea asta carei sa-i pese cu adevarat de cineva in afara de familie.Dar asta nu inseamna ca daca mie imi pasa de familia mea, o sa ma apuc sa fur de la altii sau o sa-i las pe altii sa omoare niste oamenii pentru a-mi fi mie bine.
Păi vezi? Nu poți înțelege pe alții căci sentimentele tale sunt la un nivel foarte scăzut. Mie îmi pasă de acei oameni, și când știu că un om a murit, de oriunde o fi el, îmi pare rău pentru el. Acum fiecare cu cât simte. Majoritatea celor solidari nu media sau internetul i-a făcut să fie solidari ci sufletul. Nu ai idee câtă suferință este pentru toți cei din spitale și familiile lor, familiile decedaților, copiii ăia care au rămas fără părinți. Mie îmi pasă de fiecare caz în parte, numai că atâtea cazuri într-un singur incident clar amplifică situația. Acest incident a fost prezentat în presa din întreaga lume, deci nu încearcă nimeni să mediatizeze din nu știu ce interes, a fost un incident cu adevărat grav și dacă ai puțină etică îți dai seama de asta.
Si mie imi pare rau ca oamenii sufera, mor, dar nu cum imi pare de familia mea. Daca tu poti iubi pe cineva necunoscut cum iti iubesti familia, eu nu pot.
Ce ma deranjeaza pe mine cel mai rau e ca sunt niste 'creaturi' din cauza carora mor oameni.'creaturi' pe care nimeni nu le vede si nimeni nu le face nimic pentru ca stiu sa ne faca sa fim mai concentrati pe efect, ci nu pe cauza.
Arătând solidaritate pentru acest caz e clar că vrem să se facă și dreptate și normal că eu unul vreau ca cei vinovați să plătească.
Si eu vreau asta.Si mai vreau sa nu se mai ajunga la asa ceva.Doar ca sunt multe lucruri dubioase in cazul asta si nu stiu daca cei care vor fi pedepsiti vor fi cei care au in realitate vina, pentru ca lumea e controlata de media si nu reuseste sa sape mai adanc si nici nu avem puterea necesara.
Da dreptate, dar să fim sinceri nu doar proprietarul clubului e devină, devină sunt şi cei ce au dat autorizaţie pentru funcţionarea clubului, inspectori şi pompiereilor (respectarea normelor PSI) care trebuiau să verifice, de unde, că sunt muşamalizate îndeajuns de multe lucruri şi mulţi fac mascaradă mascată prin păsarea de milă şi tot spun "vor fi traşi la răspundere cei vinovaţi" dar vrem vorbe nu fapte!
Părerea de rău a unora nu ajută cu nimic, apai îmi pare şi mie rău, dar sincer nu prea ajută cu mult şi nu văd ce atâta ură printe noi, ne judecăm ca orbii că toate aceste lucruri trebuiau făcute înainte nu acum, cum a spus endoryus. Eu sincer, cred că multe lucruri vor rămâne neschimbate
Şi e normal să îţi pese de familia ta, căci ei te-au crescut şi te-au iubit şi mai apoi de ceilalţi.
Şi eu tot mă întreb dacă celor ce le pasă chiar arată? Şi eu nu mă refer doar acum când s-a întâmplat, ci tot timpul
Mai exact, in fiecare zi, mor in jur de 150.000 de oameni. Multi dintre ei copii, multi dintre ei in conditii mai tragice...
Da, la Romanica prinde bine circul si prefacatoria, mai ales ca merg perfect cu seminte. Media profita din plin, fomistii astia oricum abia asteapta sa se intample o tragedie ca sa faca show-uri pe marginea ei, iar cretinii de pe Facebook rup butonul de like si apoi seara, cand pun capul pe perna, se simt foarte bine ca au ajutat ca lumea sa fie un loc mai bun. Pentru ca lumea de acolo se shimba, de la share si like. Iar babele se dau de ceasul mortii ca au murit niste oameni nevinovati dar in sufletul lor sunt fericite ca au si ele ce sa vorbeasca cand se intalnesc cu fetele. Si astfel moartea unor oameni se transforma intr-un circ grotesc si dezgustator in care toata lumea are ceva de castigat. Doar ca mortii raman morti si familiile indurerate nu mai au loc nici macar sa-si planga mortii pentru ca locurile sunt ocupate de ceilalti, prea preocupati sa demonstreze lumii ce suflete alese au ei. Evident dupa cateva zile, cand stirile respective nu mai sunt difuzate, toata tara uita evenimentele si asteapta cu nerabdare alta tragedie ca sa poata fi din nou interesanti pe Facebook si sa aiba si ei un subiect de conversatie.
Oameni seci si penibili care in egoismul lor nici macar nu realizeaza ce fac. Daca vreti sa ajutati miscati-va gaoazele obosite din fata calculatoarelor si schimbati ceva. Daca vreti sa dati like-uri si sa comentati ca niste babe plictisite ca sa va simtiti voi mai bine va meritati statutul de sclavi infecti. Vaicareala pe internet nu foloseste nimanui, falsilor, nici mortilor, nici celor ce au ramas pe aici ca sa planga dupa ei. Tot ce faceti este sa transformati o tragedie intr-o stire si intr-un show. Si pentru ca majoritatea sunteti bovine nici macar nu realizati asta.
Adevăr grăieşti în tot ce ai scris. Din păcate lumea e în efectul de turmă unii care îşi susţin propriile idei şi alţii care îi urmează orbecăind în întuneric. Pe lângă ei mai sunt alţii constrânşi, cei ce se tem să se exprime, cei indiferenţi, cei indecişi şi cei de altă părere care sunt criticaţi pe nedrept doar că au o părere diferită, şi au un sâmbure de adevăr în ceea ce zic
Daca nu-ti pasa eu zic sa taci.gandeste-te ca putea sa fie un prieten de-al tau sau ruda acolo sau chiar tu.sunt 31 de oameni care au murit arsi de vii:-Dacolo si altii sunt in spitale in coma, arsi 90%. normal ca-ti pasa numai de tine pana nu ti se intampla o intamplare de genulunii sunteti chiar asa de prosti, ma jur. fara suflet, nepasatori.animale cu 2 picioare, de fapt si un animal are un suflet mai bun
Citeste tot raspunsul lui krakila si in mitea ta infantila si naiva poate ai sa intelegi ce a vrut sa spuna reina
Ce legatura are ea?eu am comentat la ce a zis reina, iar daca de crezi asa de destept nu comentai la ce am zis eu fie ca-ti convine sau nu.si nu, nu a vrut sa zica asta
Nu ti-am mai raspuns pentru ca n-are rost sa imi bat capul cu cineva care nu intelege. E simplu sa jignesti cand habar n-ai de nimic. Asta demonstreaza nivelul tau, iar eu n-am de ce sa ma cobor la un nivel atat de jos.
Esti penibila, sincer. deja mi-ai raspuns. daca nu-ti pasa de ceea ce s-a intamplat mai bine taceai
Vad ca tot incerci. Daca vrei sa intelegi ceva citeste raspunsurile mele anterioare, daca nu, raspunde la intrebari pe care le intelegi si tu
LinaLina35 întreabă: