Ciudata i se pare doar fete vulcanice. De ce? pentru ca e exact opusul și crede ca toata lumea trebuie sa fie asa.Eu cred ca tipa vulcanica e cam seacă la cap adică e genul merge cu nasul pe sus, care crede ca știe totul și ca e cea mai buna în toate iar cealaltă e o fata care își cunoaște foarte bine limitele e cu capul pe umeri și știe exact ce vrea de la viata.
Sunt jargourile din ziua de azi, sau expresiile folosite de tinerii din ziua de azi daca ma pot exprima astfel! Nu m-as supara, de ce? Daca intra-devar se cunosc isi pot permite orice. Dar sincer cunosc si eu relatii de prietenie bazate pe invidie. E trist ca se ajunge aici, sa fii invidiata sau la randul tau sa ai pica pe o prietena/prieten. Cred ca cele doua sunt doua firi total diferite, tocmai de asta isi permit.Numai bine!
Probabil asa se exprima cele 2 fete intre ele. Am mai intalnit cazuri de " jigniri " din acestea facute intre prieteni, dar amandoi stiau ca nu este serios. Si chiar de ar fi, sunt prieteni, trebuie sa`si spuna lucrurile pe care le cred in fata
Pr@jYTuRyC@_DuLkE întreabă: