| anda1313 a întrebat:

Aud des (in fiecare dimineata, in tranvai, intre doua fete in jur de 25 de ani)expresia aceasta " esti ciudata si paranoica". De la distanta, din discutiile lor eu vad lucrurile altfel. Fata ciudata e cu personalitate diferita (principii de viata, principii morale)si legat de paranoica o consider precauta(nu vorbeste lucruri prea personale sau lucruri care se vorbesc doar in casa, nu in tranvai). Relatia dintre fete mi se pare una de invidie desi par a fi prietene de mult timp.Sunt caractere total diferite, cea care acuza e tot timpul autoritara, iar cea acuzata reactioneaza cu calm, ca si cum i-ar face un compliment. Ii raspunde vesnic" e dreptul tau sa crezi ce doresti", cu o seninatate care ma surprinde.
Ce intelegeti prin "ciudat(a) si paranoic(a)"? Ati spus vreodata asta cuiva? La ce v-ati referit? Ce parere aveti despre situatia asta? Eu sunt putin nedumerita, si sunt atenta dimineata de dimineata la cum reactioneaza fata cea calma. Eu sincer m-ar supara foc si nu as mai vorbi cu cealalta fata, poate de aceea sunt atat de surprinsa.Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre fara comentarii rautacioase.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudata i se pare doar fete vulcanice. De ce? pentru ca e exact opusul și crede ca toata lumea trebuie sa fie asa.Eu cred ca tipa vulcanica e cam seacă la cap adică e genul merge cu nasul pe sus, care crede ca știe totul și ca e cea mai buna în toate iar cealaltă e o fata care își cunoaște foarte bine limitele e cu capul pe umeri și știe exact ce vrea de la viata.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti suntem la fel suntem diferiti, sunt oameni carora daca nu le aduci critici nu se simt bine, si altii care nici nu vor sa auda de ele, daca pe ea n-o deranjeaza, inseamna ca se inteleg perfect.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Sunt jargourile din ziua de azi, sau expresiile folosite de tinerii din ziua de azi daca ma pot exprima astfel! Nu m-as supara, de ce? Daca intra-devar se cunosc isi pot permite orice. Dar sincer cunosc si eu relatii de prietenie bazate pe invidie. E trist ca se ajunge aici, sa fii invidiata sau la randul tau sa ai pica pe o prietena/prieten. Cred ca cele doua sunt doua firi total diferite, tocmai de asta isi permit.Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai avut dreptate cind ai spus de la distanta.

| Aries90 a răspuns:

Probabil asa se exprima cele 2 fete intre ele. Am mai intalnit cazuri de " jigniri " din acestea facute intre prieteni, dar amandoi stiau ca nu este serios. Si chiar de ar fi, sunt prieteni, trebuie sa`si spuna lucrurile pe care le cred in fata laughing

| andreea7520 a răspuns:

E clar ca a fost spun asa. la caterincawinking