Terminati in a critica o intrebare, un raspuns o persoana daca vreti sa raspundeti bine daca nu shut up! Este o boala dar hai sa vedem lucrurile in alta maniera cine nu isi doreste sa evadeze din propria realitate? Persoanele autiste eu nu am auzit sa se planga am lucrat cu niste copii care erau afectati de acest sindrom sicer va spun ca sunt fericiti ca au imbratisat ideea ca sunt speciali si nu handicapati cum ii numeste majoritatea sunt persoane care indiferent de aceasta boala sunt mult mai serene, mult mai fericite decat o persoana normala. Un copil mi-a spus ca aceasta boala este lucrul cel mai bun care i se putea intampla fata de ceea ce vede la tv, de ceea ce spun oamenii "normali". De ce? pentru ca persoanele cu aceasta boala au alte simturi dezvoltate nu neaparat se refugiaza intr-o lume a lor, si eu le consider persoane exceptionale asa cum putini dintre noi vor fi, sensibile, cu bun simt, accepta ceea ce sunt, invidiez curajul lor de a incerca sa aiba un servici, o viata privata, cu toate ca societatea ii vede ca niste handicapati.As dori ca macar 1% din acest curaj si aceasta determinare sa pot avea si eu.Nu mi-as dori sa am aceasta boala, normal ca nu, dar depinde din punctul de vedere prin care privesti incercati sa fiti intelegatori au mai multe calitati de noi toti la un loc.
Cum sa fie o calitate? Este o boala, dureroasa pentru cei aflati in anturajul celui aflat in cauza. Este tratabil...cu fff multa rabdare, daruire si lectii de logopedie...etc.
Este o boala, si inca una foarte trista! Citeste aici : http://www.itips.ro/......v2128.html
Calitate nu ar putea sa fie niciodata!
Este o boala...nu poti auzi sau vb(din cate stiu eu). o calitate ar fi ca nai mai auzi pe prostii astia care tot injura...ma rog. dai funda?
undercover01 întreabă: