| SingleForOne a întrebat:

Auzim la știri recent (din diferite surse), despre creșterea inflației, scumpiri la alimente și tot felul de produse, scumpirea dobânzilor și impozitelor, dificultăți în angajare, dificultățile de creșteri salariale și ale pensiilor.
Pe urmă știrea bombă: creșteri salariale pentru parlamentari și aleșii locali, nu 100 sau 1000 de lei, ci chiar până la 3000 de lei.
Pentru ce? Ce au făcut să merite un astfel de "cadou" LUNAR? Cu cine să te cerți? laughing

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pai nu majoritatea vreti liberalism? Asta inseamna liberalism exact ce ai constatat tu.
Ce te mira? Liberalismul (doctrina de dreapta) spune ca trebuie facut tot doar pentru bogatasi, smecheri, patroni, banci, corporatii.
Si mai nimic pentru oamenii de rand.

Ce au facut sa merita asa cadou? Au reusit sa indoctrineze oamenii cum ca doctrina de dreapta (de unde face parte si liberalismul) e buna.
Si au avut grija ca sa nu existe partide de stanga adica care tin cu omul, noi nu avem partide de stanga (PSD nu e de stanga, deci nu intra in calcul).
Deci au avut grija sa nu poti alege altceva decat nenorocitii.
Si toate partidele is de dreapta, deci orice alegi, e tot aia.

3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Putem vedea în contextul actual că cei de la conducerea cam tuturor țărilor sunt niște infecți corupți. Iar prin comparație, măcar în România nu sunt cei mai răi conducători.
După mine să fie toți dați jos de la putere în frunte desigur cu Rusia, China, Ungaria, SUA, Germania, Anglia etc.
Doar de Ucraina și Moldova nu am ce zice. Conducerii lor nu prea ai ce să le reproșezi.

| Dismally a răspuns:

Pai ti-ai raspuns singur, daca s-au scumpit toate aveau nevoie de o crestere a veniturilor pentru a compensa pierderile. Nu stiu cu cat si le-au marit dar imi imaginam ca nu cu 100 lei ca la amarati big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corupți nenorociți ăștia lacomi ăștia niciodată nu o sa fie mulțumiți mereu vor fura și vor vrea mai mult nenorociți ăștia de corupți