Nu avem ce sa credem, pentru ca nu te cunoastem.
Daca te-am fii cunoscut, poate credeam ceva
Esti draguta...:X...Si nu conteaza ca POATE nu tu ai facut comicul acela pe care toata lumea zice ca l`ai plagiat.Mie una nu imi pasa daca ai plagiat.Ce e asa important? Era doar un comic.Nu trebuia sa sara toti cu gura pe tine.Revenind la intrebare.Mie mi se pare ca esti draguta!
Nu te cunosc, deci nu prea ma pot da cu parerea.Consider ca numai dupa ce cunosti bine o persoana poti afirma anumite lucruri despre ea.Despre tine...ti-as recomanda sa nu mai pui avatare cu alte persoane,pune o poza cu tine(asa e frumos),daca vrei, evident! Iar nickname-ul tau, scuza-ma dar spune multe!
O alta fata cu putini ani sub capota, cu un avatar fals ca sa creada lumea ca esti tu si sa-ti zica ca esti frumoasa.
O alta fata oleaca complexata care vrea sa auda doar cuvinte de lauda si vorbe bune, nesigura pe ea si care a ajuns in stadiul in care sa intrebe niste necunoscuti pe net, cu care n-o sa se intalneasca niciodata, ce parere au despre ea.
Nu te cunosc, n-o sa te cunosc niciodata, deci n-am cum sa vorbesc despre cineva pe care nu-l cunosc.
Srry nici n-am zis ca eu is in poza... am zis cum va par ca pers nu cum arat.
De ce ocupaţi spaţiul degeaba pe TPU? Numai persoane, gen tu, care n-au lipsă de ocupaţie sau nu gândesc pur şi simplu ar pune asemenea întrebări.Ai aflat părerea mea despre tine la o primă "vedere".
84738493 întreabă:
AlicefromWonderland15 întreabă: