Si daca or sa il bata rezolva ceva? Sau are impresia ca atunci cand o sa vada cat de tare este o sa se intoarca la el? Parerea mea este ca ala este un retard! Cand o sa vina sa il bata un sfat am 112 politie! sa vedem atunci cat de smecher e!
Nu ai tu cum să-i ajuţi. Ea trebuie să discute cu fostul ei prieten şi să-i spună că ei nu vor mai fi împreună şi ea e liberă să facă tot ce vrea. Rapid şi-a schimbat parteneri prietena ta, dacă mai aştepta era ok. Baftă!
@Zuzulina, eu nu am spus asta în sens rău ci doar că dacă ea mai aştepta puţin, câteva zile să zicem, prietenul ei nu avea aceiaşi reacţie atât!
U nu pr ii poti ajuta, mai debgraba fata in cauza ar putea sa aiba o disc` serioasa cu fostul ei pr si sa-i ex ca s`au dsp si oricum nu vor mai fi imp.
Auzi "Ganduri Albe" stiu ca l-a schimbat repede dar s`a saturat de el... se dadea la altele cand era cu ea afara! si nici ei nu`i placea... ba chiar vorbea cu altele la telefon si cu unele vb foarte frumos si cateodata el uita ca era afara cu ea si de`aceea s`au desp
"Ganduri albe" stiu ca nu ai spus asta cu parere de rau
Ai putea sa ii spui fostlui prieten ca, daca o iubeste pe prietena ta, o va lasa sa isi traiasca viata cum vrea ea si cu cine vrea. Si daca vrea sa fie smecher, sa nu se mai comporte ca un obsedat!
Scuze ca sunt nervoasa dar e chiar naspa povestea X-(