| BiaBubulina a întrebat:

Auziti spuneti-mi cel mai misto lucru pe care l-ati facut amuzant ca sa ne mai amuzam si noi... cel mai :)) tare primeste fundita ca mine:
aveam un carucior de papusi si am pus un pled si am urcat catelusa mea in el.am plimbato si nu i-a placut la inceput.mai tarziu cand am vrut so dau jos nu a mai vrut si ma muscat :)). din pacate mi-am pierdut catelusa:http://bucharestcity.olx.ro/mi-am-pierdut-catelul-iid-14 3785480 (e cam urata in poza asta)
hai si voi!

Răspuns Câştigător
| ArTeMiSs_8963 a răspuns:

Multe lucruri amuzante am facut la viata mea big grin Daca stau sa le povestesc pe toate ma apuca 2011 aici laughing
Am sa-ti povestesc asa pe scurt unu din ele tot cu catelus ca si tine big grin
Deci am un catel (Rex il kiama).asa.si intr-o zii am iesit cu el la plimbare, m-am gandit eu sa ma duc cu el pana la magazin ca o cunosteam pe o vanzatoare de acolo. Am ajuns cu el la magazin, am vrut sa-l las afara, dar m-am temut ca se pierde...am intrat cu el inauntru. Acolo era un om beat laughing Rex a meu a inceput sa maraie asa putin cate putin big grin, pai a inceput sa se arunce spre el... ala tot striga -stai naibii cuminte- laughing, dar rex mai tare a inceput sa latre. Aveam noroc ca era in lesa si nu putea sa ajunga la el. Bun. deci omu ala vene spre el si e vrut sa-l impinga cu mana, atunci l-a prins de mana.eu trageam de lasa ala vene cu mana dupa noi laughing pana la urma la lasat. noroc a avut ca nu a patit nimic grav doar putin de sange la mana.
De fapt era vina mea ca l-am dus pe rex la magazin x_x, dar rex a meu nu suporta betzivii laughing asta e. soarta!
M-am si amuzat dar m-am fost si speriat.
Si cam atat cu faza asta. Sper ca nu te-am plictisit big grin

pup kiss ciao!

2 răspunsuri:
| BiaBubulina explică:

Una amuzanta la mine mai e ca tot asa am luat-o pe cara catelusa mea la magazin si n-am vrut sa stau cu ea afara deoarece era un magazin de caini. e a stat ea, sa invartit si in mijlocul magazinului a lasat un mic cadou, sau mare laughing si cand am plecat a strans tot doamna aia cu mana laughing))))))))))))))))))

| tpurotpuro a răspuns:

La scoala, nu mai stiu cand, am facut cel mai jenant lucru posibil.Eu nu prea folosesc baile de la scoala pentru ca sunt murdare si bleah!(si nici nu prea stiulaughing). Era urgent! Asa ca m-am dus.Am incercat, nu stiu ce, si am facut pe mine! Am stat toata ora si am plans in baie, pana a venit o fata dupa mine care m-a calmat. M-am dus fugind in clasa ca sa imi iau geaca, toti au inceput sa rada.Imi venea sa sar pe geamlaughingAm plecat mai repede, ca sa nu vina si altii cu mine, ca venim vreo 8 acasa.Numai ca m-au prins si stateau in spate si radeau de mine.
Bine ca acum totul e uitat, si daca mai e amintit, o iau la misto.laughing
Funda?