| VasileRapidistu13 a întrebat:

Având în vedere că la psiholog ai rezultate după ani de zile, nu e pierdere de bani? Adică ei cumva iau banii pe degeaba daca tu nu lucrezi pe termen lung și nu sta mai nimeni sa lucreze ani de zile.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psihologii nu cunosc mecanismele problemelor psihice,nici psihiatrii,nici oamenii de știință,daca ar ști ar face cumva sa vindece schizofrenia ceea ce e imposibil,nu vezi că eu nu reușesc de anxietate sa scap care e o boala ușoară, dar-mi-te sa ai psihoza sau schizo ești terminat pe viață!
Încearcă să îți găsească cauzele din trecut dar cauzele sunt cu sutele de mii,numai într-o lună pot fi zeci de cauze ce sa mai zici de când erai prichindel.
Te întorc în trecut că sa îți afle problemele in loc sa te învețe să rămâi în prezent,dar nici ei nu știu să trăiască în prezent,sunt foarte foarte multi oameni care sunt ancorați în trecut,stuck in their past!
Cred că te-ar ajuta cartea Eckart Tolle Puterea Prezentului,și să te uiți la multe clipuri pe YouTube la Laurențiu Marga, cunoaște foarte bine anxietatea și depresia și te poate scăpa daca apelezi la el ( daca ai bani)
Un studiu relata că în Norvegia tocmai psihologii se sinucid cel mai mult, ce sa te învețe unii din ei când și ei se duc la alti psihologi, mecanismele problemelor psihice nu le cunoaște nimeni, e incredibil de complex

| VasileRapidistu13 explică (pentru anonim_4396):

Pai da dar unii din ei se lauda că au soluții de nu le poți duce acasa

| anonim_4396 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Trebuie sa cauți unul cu care sa rezonezi

2 răspunsuri: