| T0T a întrebat:

Aveți gânduri bolnave? Aveți curajul să le împărtășiți?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am și gânduri bolnave și am și curaj să le împărtășesc. Sunt prea multe, aici e problema laughing.
Nu mă gândesc la sinucidere sau alte chestii să-mi fac rău mie, mă gândesc să le fac rău altora, celor care merită devil.
Altele sunt perverse (aici n-am curaj să povestesc) rolling on the floor

48 răspunsuri:
| T0T explică (pentru SweetMinion):

Bagă-ți mințile în cap. Tu alegi dacă vrei să fii sau nu o marionetă a vieții, și din punctul multora de vedere mai liberă ești ca marionetă a societății în viață decât moartă. Trebuie să nu mai le satisfaci așteptările celorlalți și să faci ceea ce vrei tu cu adevărat să faci și asta ține numai de tine. Așa poți fii liberă. Și dacă ai și alte supărări să știi că ziua de mâine nu știi niciodată ce îți aduce deci lasă prostiile astea de o parte. Mai gândește-te la cei apropiați ție care vor suferi foarte mult.

| syd2 a răspuns:

Am gandul sa le spun oamenilor ce cred cu adevarat despre ei.

| Doub a răspuns:

Ohoo, am o groază.

| doreal a răspuns:

Nu mai am.
Recunosc ca si eu am avut ganduri bolnave despre sinucidere si prostii de astea, dar le-am vindecat.

| Croampa a răspuns:

Da, as vrea sa vad cum traiesc criminalii gen Jeff, BEN si personajele de genu'( nu ma judeca, unele pot exista).
As vrea sa experimentez o saptamana viata de criminal si dupa sa pot sa revin la viata mea normala. Cica Jeff mananca din cadavre... thinking

In fine, tu ai ganduri de genu', Grey? big grin

| T0T explică (pentru Croampa):

Poate, dar nu le împărtășesc.

| T0T explică (pentru Doub):

Poți să le împărtășești?

| BlackArt333 a răspuns:

Odata am vrut sa ma sinucid! devil

| Doub a răspuns (pentru T0T):

Nu, doar eu le ştiu şi nu e ceva ce aş vrea să afle şi altcineva.

| Mihaelagirl a răspuns:

Nu am ganduri bolnave.

| KamaSutra a răspuns:

Mai demult m-am gandit la o sinucidere dar nu merita sa-ti iei viata, ti-a fost data si trebuie sa te bucuri de ea, doar ca in momentul acela nu mai eram eu si nu mai vedeam nicio solutie, insa ce m-a ajutat au fost rugaciunile big grin

Apoi, odata m-am gandit sa fug de-acasa fiindca...meh,detalii big grin

Dar trebuie sa fii puternic happy

| alGaddafi a răspuns:

Să am cel puţin 1.000 de capete americane ca trofee din postura de rebel.Destul de bolnav, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate. NU, nu le-as impartasi NICIODATA, vrei sa ma ia politia?

| Happyjump a răspuns:

Da, chiar am, fara sa vreau, de toate naturile.

| ZEU93 a răspuns:

Eu as omori multa lume. Incepand de la criminali si terminand cu violatori si pedofili, ultimii ar suferi cel mai mult. Merg pe ideea ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.

| Cortex a răspuns:

Moarte...daca o voi face, nu voi muri, voi fi eliberat

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

"ma gandesc sa ma sinucid, nu ai intelege!"
tumblr all the way

on-topic: am mai mereu, si nu sunt ganduri gen sinucidere, pentru ca alea mi se par normale, sincera sa fiu. de impartasit, nu am de ce sa o fac si nici cui