Şi tu eşti de doi lei.
Şi-n plus, dacă-i aşa, de ce nu uiţi tu nume şi limbă şi să dispari de tot, definitiv şi irevocabil (preferabil să şi mori, eu îţi doresc sincer) şi să ne laşi pe noi în mediocritatea noastră şi să fim noi mândri de această mediocritate pe care cu atâta prostie o ilustrezi?!
Doar partea in care sunt oameni ca tine e de doi lei!
Oricum, ai dreptul sa spui orice (stii ca gura bate fundul). Numai ca unde ai sa mergi, orice ai sa faci, lumea are sa se lepede de tine afland ca iti injuri tara. Englezii, francezii, rusii, nemtii, toti, vorbesc frumos de tara lor. Fiecare are bune si rele.
Stii ca este o regula, pe care ai sa o simti pe pielea ta. Cand spui o vorba (am mai spus asta) vorba se duce in Univers ca un dangat de clopot... si se tot duce, dar dupa o vreme, se intoarce inapoi si te loveste sau te mangaie exact asa acum ai spus-o. Asteapta si ai sa vezi!
Inca ceva: chiar cand esti anonim, pentru ca pseudonimul tau nu inseamna nimic pentru noi, deci chiar atunci, este bine sa nu iti atragi ura oamenilor.
Inseamna ca tu de fapt nu ai citit deloc. Tu ai adunat de pe net toate aceste nume. In plus nu conteaza asa mult unde ai studiat. Ovid de exemplu a fost in Dacia mult timp, inseamna ca a fost dac? Si in literatura nostra se resimte "Sturm unde Drang"(daca esti asa cult cum spui stii ce este), romantismul, clasicismul etc.
Culmea este ca strainii ne apreciaza literatura si cultura, chiar si tara, doar noi nu o facem.
Asculta Pisi! Am fost pe la nemti, caci am fost acolo si la scoala si culmea ca au auzit de autorii nostri! Mai ales de Eminescu, iar asa doar pentru tine multe opere romane au fost traduse in foarte multe limbi.
Dar vad ca tu esti atat de revoltat creeaza TU ceva, care sa fie la inaltimile asteptarilor tale, Pisi. Esti un adevarat revolutionar!