Atata vreme cat nu atingi o fata unde nu trebuie, nu are de ce sa te atinga intre picioare, nici ea.
Am lovit 1 singura data un baiat in testicule, pentru ca nu inceta sa ne puna mainile pe sani, nu doar mie, dar si colegelor. A fost de ajuns 1 singur sut, si l-am potolit, ca dupa aceea ne-a luat in serios si niciodata nu a mai atins vreo fata.
Asadar, atata vreme cat respecti fetele si nu le atingi, nici ele nu au de ce sa te atinga sau loveasca, pentru ca, sa lovesti o fata peste sani, este la fel de dureros cu lovitul peste testicule.
Nu te astepta ca tu sa ai placere si ea sa sufere, ca nu-i corect sau normal nici fata de ea.
Eu nu am facut asta decat o singura data cand viata mi-a fost pusa in pericol.
Daca pe tine te-a lovit vreo fata acolo din gluma, de nervi sau pentru ca asa a apucat-o inseamna ca traiesti printre dezaxate.
Nu sunt genul ala care sa loveasca pe cineva. Si nu imi da o stare de bine daca fac asa ceva. Dar daca cineva ar incerca gesturi nepotrivite si m ar hartui e posibil sa ma apar si in modul asta ca sa scap.
Cred căi permis unuia ce încearcă să facă ceva fără voia ta plus că ne dă timp să plecăm mai repede din încăperea sai locul respectiv de lovim bine. Iar voi bărbați ați învătat sa nu mai loviți femeile si sa le respectați indiferent de situație?
Scuze trebuia să precizez că nu sunteți toți am întâlnit si persoane educate cu bun simț.