anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti amintiri frumoase "pe ", "in ploaie "?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai... Sunt mai multe, dar cea mai frumoasa in ploaie a fost prima mea victorie in campionatul european de motociclism viteza 125cc. Aveam 14 ani, eram la prima cursa si am mers in ploaie. Plecasem dupa locul 11 din 27 de participanti. Am zis: ori la bal ori la spital. Riscul de a ajunge la spital era mult mai mare, dar am terminat primul cursa in ploaie si singura cursa in ploaie care am castigat-o. Iar petrecerea a fost uriasa. Prima cursa, prima victorie happy Iubesc ploaia.

4 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

NU am amintiri frumoase in ploaie.Nu ma lasa mama ca cica raceschee hee

| Chuck a răspuns:

Nu, ca mereu m-a facut fleasca atunci cand m-a surprins

| 16.laura.16 a răspuns:

Vara mereu ma prinde ploaia cu iubitul meu, pe drum!

Amintire frumoasa :cand ne-am oprit din alergat si pur si simplu am stat si ne am bucurat de un sarut sub picaturile reci de ploaie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cate nu am. laughing Intr-o zi din vara anului 2009 cadn ploua groaznic(cred ca era si piatra), ne-am oprit la o terasa. Eii, ploaia a continuat asa vreo ora si ceva, timp in care s-a inegurat. Culmea, curentul s-a luat(nu era de mirare pe asemenea viscol). Am intrat la bar si majoritatea erau morti laughing. Eu cu prietenii ne-am pus la o masa libera si am aprins telefoanele. Am ramas acolo unde am jucat carti pe bani, si am castigat in ora aceea aproape 1 milion laughing. Bine, banii mi-au fost dati dupa laughing.

Întrebări similare