anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti bff ori bf {bff-bestfriend forever; bf-bestfriend}? Fete sau baieti?
totul e roz, sau va mai si certati din cand in cand?

xoxo :*

Răspuns Câştigător
| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

Dha am 2 prietene foarte bune si nu ne'am certat niciodata.
Pana acum, totul era roz, toate ram in culmea fericirii.
Insa acum trecem printr'o cearta aprinsa,. si dorinta lor e sa ne despartim, insa mi se pare ca se pripesc, ca nu vor sa luam lucrurile incet, cu clam. Incerc sa le explic ca "relatia noastra de prietenie" are nevoie de o schimbare si o schimbare nu se realizeaza peste noapte. As vrea sa reusim sa ne salvam prietenia. Sper ca in final, totul sa fie ok.
Stii tu doar, speranta, ultima moare happy!

9 răspunsuri:
| dyddyyyx18 a răspuns:

Eu am 2 bf, si nu ne prea certambatting eyelashes

| Kynext a răspuns:

Lasand la o parte "xoxo, bff, bf" pot sa zic ca da, am prieteni.Chiar cei mai buni(asa zice fiecare despre ai saihee hee). Si fete si baieti, chiar nu conteaza sexul.Ma inteleg f bine cu toti.Totusi cu doar 2 prieteni nu m-am "ciondanit" pana acum dintre care cu unul nu as putea sa ma cert nici daca as vreahee hee. Ciudat, nu?

Tu ai "bff, bf"?

| DTralala a răspuns:

Da, Kynext, la fel ca tine, am prieteni si fete si baieti.

| andreea7520 a răspuns:

Nu prea cred că există o prietenie fără câteva scântei, am 4 cele mai bune prietene şi normal că mă mai cert cu ele, oricum cât nu ne certăm totul e ' roz ', gen laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca nu vad ca un prieten ar putea fi ce vrei tu, si nu cred in prietenii tonguetongue. Ii prefer doar pentru distractie si pierdere de timp, in rest, cand le ceri un sfat :,, nu stiu ce sa-ti zic``, imi pare rau pentru tine si blablabla``. Da-o naiba de treaba! De cativa ani nu mai cer sfaturi de-astea nimanui, dar continui sa le spun tot ce cred si sa le analizez la rece situatia, pentru a le arata cum se procedeazawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am o prietena f. buna, ne cunoastem de 13 any happy de cand eram copile happy Si nu cred ca ne-am certat vreodata f rau. Cel mai mult am stat certate 2 zile happy Si bf baiat, este iubitul meu happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da...am 7 bff.ne intelegem bine, dar ne mai si certamtongue

| Simo` a răspuns:

Normal ca avem si ca ne mai si certam din cand in cand.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am numai BFF, si ca orice prieteni, ne mai si certam.

Întrebări similare