Dha am 2 prietene foarte bune si nu ne'am certat niciodata.
Pana acum, totul era roz, toate ram in culmea fericirii.
Insa acum trecem printr'o cearta aprinsa,. si dorinta lor e sa ne despartim, insa mi se pare ca se pripesc, ca nu vor sa luam lucrurile incet, cu clam. Incerc sa le explic ca "relatia noastra de prietenie" are nevoie de o schimbare si o schimbare nu se realizeaza peste noapte. As vrea sa reusim sa ne salvam prietenia. Sper ca in final, totul sa fie ok.
Stii tu doar, speranta, ultima moare !
Lasand la o parte "xoxo, bff, bf" pot sa zic ca da, am prieteni.Chiar cei mai buni(asa zice fiecare despre ai sai). Si fete si baieti, chiar nu conteaza sexul.Ma inteleg f bine cu toti.Totusi cu doar 2 prieteni nu m-am "ciondanit" pana acum dintre care cu unul nu as putea sa ma cert nici daca as vrea. Ciudat, nu?
Tu ai "bff, bf"?
Nu prea cred că există o prietenie fără câteva scântei, am 4 cele mai bune prietene şi normal că mă mai cert cu ele, oricum cât nu ne certăm totul e ' roz ', gen
Inca nu vad ca un prieten ar putea fi ce vrei tu, si nu cred in prietenii . Ii prefer doar pentru distractie si pierdere de timp, in rest, cand le ceri un sfat :,, nu stiu ce sa-ti zic``, imi pare rau pentru tine si blablabla``. Da-o naiba de treaba! De cativa ani nu mai cer sfaturi de-astea nimanui, dar continui sa le spun tot ce cred si sa le analizez la rece situatia, pentru a le arata cum se procedeaza.