| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Aveti cel putin un prieten? Om sa fie!
Considerati ca prietenia rezolva ceva? Aveti nevoie de asa ceva?
Nu va place sa va rezolvati lucrurile pe cont propriu?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am doar 2 prieteni foarte buni, în care am multă încredere.Consider că am nevoie de prietenie, să ştiu că cineva ştie prin ce trec, că încearcă să mă ajute şi cel mai important pentru mine, să privească obiectiv situaţiile pentru a putea să-mi dea sfaturi competente.

De rezolvat, problemele mi le rezolv singură însă îmi place să cer şi o a 2-a opinie pentru că eu sunt subiectivă şi găsesc repede scuze şi amânări pentru unele lucruri.Un prieten mă motivează mult.

| LoOvE a răspuns:

Prieten,slava Domnului am unul...Insa sa-ti spun un lucru :il poti pierde intr.o fractiune de secunda daca vei deveni altfel decat te cunoastea el.Din proprie experinta, tine de ea, eu nu stiu sa pretuiesc, si chiar daca imi pare rau ceva ma tine pe loc sa ma impac. Poate asa a fost sa fie...

Ma rog.Referitor la intrebarea ta, daca prietenia rezolva ceva? Rezolva foarte multe, chiar daca tu nu realizezi sau nu-ti dai seama.Viata instantaneu e mai frumoasa altaturi de un prieten. Uite de ex: cand sti ca nu ai un prieten bun,viata ti se pare fara rost,te simti singur,iti vin mii de idei in cap negative si intrebari fara raspuns,IAR in momentul in care subconstientul stie ca ai pe cineva drag, viata ti se pare asa usoara, frumoasa, chiar daca mai ai suisuri si coborasuri, DAR o vezi ca fiind una normala.Cand ai prieten/prieteni nu esti sau nu devi scpetic, trist, abatut, retras cum ar fi cei care nu au prieteni.Simti ca cineva te iubeste si caruia ii pasa de tine, ca nu esti chiar singur pe lume.

Si in leg cu rezolvarea pe cont propriu.Normal ca unele situatii vrei.doresti sa le rezolvi pe cont propriu, dar sunt anumite lucururi in care e asa frumos sa rezolvi in 2 love struck

| Nutsu94 a răspuns:

Trebuie sa tii cont ca lumea se schimba, si cel mai bun prieten poate trage numai pentru el.Prietenia nu rezolva multe, dar fara un prieten in lume esti un nimic.Lucrurile le poti rezolva pe cont propriu dar nu strica un ajutor de incredere.Crede-ma in viata ai nevoie macar de un prieten in care sa ai incredere, sa poti vorbi deschis.

| irbis a răspuns:

E important sa poti rezolva lucruri singur, dar prieteni, oameni care te pot ajuta, pot face un lucru care ar fi dificil pentru o singura persoana sa faca, mai usor. De asemenea, unele lucruri nu se pot face decat daca mai multi oameni participa. Oamenii sunt fiinte sociale.

| Vans a răspuns:

Despre rezolvarea problemelor pe cont propriu...păi eu când îmi caut prieteni nu îi iau ca să-mi rezolve problemele, îmi ajunge să fie doar alături de mine.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
1.Da!
2.Da!
3.Da!
4.Ba da, dar uneori am nevoie de ajutor.
O seara buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patru. Da. Da. Ba da, dar nu vad legatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am mulţi prieteni.Consider că mi-e mult mai bine fără. decât cu mulţi şi falşi mai bine singură
nu.nu.
da.daca sunt pe cont propriu sunt mai în largul meu si mi-e mult mai bine.Nu am nevoie de nimeni care să imi rezolve problemele decât de propria persoană.