Cand dormea un coleg bustean si l-am pictat cu pasta de dinti, l-am infasurat in hartie igienica si-am postat pozele pe Facebook. Urat, dar daca vedeai ce fata avea
Pasta de dinti eu am pus pe clentele de la usile profilor
Dupa pe closetul de la niste fete din camera si pe balustrada 1 ))))))
Nu am dormit toata noaptea, si intr-un sfarsit a venit sotia dirigului ( dirigu are mereu dopuri sa doarma ), si m-a prins si am fugit intr-o camera si m-a prins pe mine si inca doua fete, iar alta era sub pat... si a venit si ne-a luat de par si radeam in continuu! ))))) - Ne facea golance... si aia de sub pat, a zis ca a calcat-o pe par, dar baba nu a observat si eu inca mai avea pasta de dinti pe mana, si am vrut sa o imping ca ma tregea tare, si am spoito cu pasta de dinti pe fata, dar nu a observat! ))))))
Aveam un prieten care ne facea farse. Pe langa pasta de dinti pe clanta si prin par, pe langa un pumn de sare in ciorba sau trezitul la ora 2 de noapte ne facea multe alte farse. Avea si el o slabiciune. Dimineata nu vroia trezit (se trezea cel putin la 10 - noi am mers intr-o excursie de 7 zile). Dupa ce ne-a omorat cateva zile, i-am intorso! Cabana la care am stat avea chiar langa usa lui un balcon destul de mare, sa incapa un pat. Am luat o piscina de copii de la proprietari, am umplut-o cu apa rece de izbor si faina alba (vreo 4kg). La 8 dimineata am tavalit peste el in camera, l-am luat pe sus si l-am inmuiat in piscina imbracat, cum era! Asa l-am lecuit! Am ras cateva zile, poate tu nu gasesti asta interesant, dar a fost!
Cred ca ati ras foarte mul, fiind intre voi... ca prieteni, care va stiti bine!
Mi-am luat o masca urata rau de tot, de-aia de Halloween, si pe la 7 dimineata, cand plecam in tabara spre Maramures si dormea tot autocarul, mi-am pus masca si intai am speriat-o pe colega-mea, Ilinca, care dormea busteam si, intr-un fel...MANCA GEAMUL (ea statea la geam, eu la culoar). Ma rog, am speriat-o de era sa moara
Apoi, pe diferiti prieteni din autocar, care mi-au zis ca sunt cea mai teribila si nebuna persoana care au cunoscut-o. apoi pe baiatul dirigintei, cara imi tot zicea sa-i dau telefonul sa se joace si nu ma lasa sa dorm, l-am cam speriat cand diriga vorbea cu soferul.
Apoi am patit-o si eu : baiadin camera in care statea avea geam comul cu balconul altor camere. Tote bune si frumoase, ma eliberam de lichide, ca sa zic asa, si m-am trezit ca mi se arunca oua in cap. ) Apoi mi-am trezit colegele la 5 dimineata etc.
Vrei sa continui?
Biby întreabă: