Eu nu am sunt norocoasa. Dar era un coleg de-a meu care se mandrea cu operatia de apendicita, zicand "Trebuie sa le spun fetelor ca m-a muscat un rechin. o sa iasa cu mine imediat ce aud asta". Eram in clasa a IV-a.
Din pacate am un mica de la opertia de apendicita. dar imi fac un tatuaj in partea opusa si asa dezviez privirile
Degetul mare de la piciorul drept, cicatrice jur-împrejur, l-am avut aproape retezat, mă jucam într-un pârâu şi-am nimerit un borcan spart.Genuchiul stâng, un plonjon la handbal, am nimerit un ciob, genunchiul arăta ca un pepene crăpat, colegele m-au speriat cu poveşti de groază despre cum te coase pe viu şi alte alea aşa că mi-a fost frică să merg la doctor, s-a vindecat până la urmă după ceva timp dar arată destul de urât. Şi mai am una de la apendicectomie dar bănuiesc că nu se pune...
Eu am una pe mana stanga pentru ca m-am bagat intre caini cand se bateau si mi-a smuls pielea si m-ai am un la degetul mic de la mana stanga, mi-am bagat degetul din greseala in lama unui aparat de taiat salam si mi-a lipit unchimiu cele 2 jumatati ale degetului dar acum nici nu se observa.
AndreeaAda02 întreabă: