Nu imi mai amintesc ID-ul, dar era misto, era perioada "romantica" a internetului.
La un moment dat imi facusem 3 conturi cu care agatam fete (erau niste site-uri de intalniri unde baietii si fetele isi postau id-urile de yahoo messenger) si nu era ca acum sa iti ceara numar de telefon si verificare ca sigur esti tu sa iti faci cont. Era cool ca puteai experimenta diverse metode de agatat fete fara frica, erai cu un fel de identitate anonima pana cand le dadeai poze sau date personale... si puteai discuta liber diverse chestii cu lumea sau cu fete.
Aveau si jocuri la un moment dat in yahoo messenger si puteai invita la un joc persoana cu care vorbeai.
Mi-e dor de copilărie, Yahoo messenger îmi aduce aminte de acele vremuri, când vroiai sa vorbești cu persoana respectivă ii dădeai BUZZ, numai știu cum se numește
ce frumos era.
Dracu mai stie ce conturi aveam, cred ca foloseam 2-3, oricum era prea caterinca YM, e unul dintre dinozaurii internetului, era ceva bomba la vremea aia, cand ma gandesc la YM automat ma gandesc la vremurile alea de atunci. Am auzit de la prieteni de el, apoi l-am folosit ca lumea la Net Caffe pana sa-mi pun internet acasa, totusi pana la YM a fost un alt dinozaur sacru: mIRC, ala a dat startul la retelele de socializare. N-ar mai avea sens sa revina YM din nou, sunt alte retele mai misto acum, dar asa de nostalgie l-as mai folosi o data sa vad daca mai stiu sa umblu pe el, apoi n-as mai folosi.
Nu ai nevoie de curaj ca sa-ti aduci aminte de ceva, ci de o memorie buna!
Evident ca cei care am avut ID si email pe Yahoo inca le mai avem si inca sunt functionale!
Nu mai sunt de actualitate fiindca au hibe tehnice si pot fii hacked, deci nu as vrea sa mai revina moda yahoo, ca sunt depasite tehnologic.
Hai sa refacem o comunitate de yahoo messenger.https://nina.chat/
aici exista si clientul, aplicatia si ei au un server privat de yahoo...
idul meu aici e cipriv90